Hirmagazin.eu
Főoldal » Cukiságvideóval mutatta be látó, érző, gondolkodó, kétkarú robotját az Epson (A cikk videókat tartalmaz)
Technika, kommunikáció

Cukiságvideóval mutatta be látó, érző, gondolkodó, kétkarú robotját az Epson (A cikk videókat tartalmaz)

Aki ijedni, vagy ámulni akar, hogy hol tartanak a hétköznapokban a megvásárolható robotok, nézze meg a tanulságos videókat.

Az Epson, a robotika terén szerzett több mint 30 éves tapasztalatával bemutatta megoldásainak legjavát az Automatica kiállításon.

Az alábbi videó a japán gyártó robotjának képességeiből nyújt némi ízelítőt, a két bekezdéssel lejjebb látható a cukiságkampány része.

Mit mond erről Volker Spainer, az Epson Robotika igazgatója?

„Megállapítható, hogy a robotok munkahelyekbe való telepítése a következő két évben 10-20%-kal növekedni fog a közép-kelet európai országokban. Kína után világszerte ezt a térséget jellemzi a leggyorsabb növekedési ütem ezen a területen.”

Az idei Automatica kiállításon az Epson WorkSense W-01 hivatalos európai bejelentésére is sor került. A közel teljesen autonóm, kétkarú robot ideális az összetett feladatok automatizálására és a kisebb méretű tételek mozgatására. Az úgynevezett „látó, érző, gondolkodó, dolgozó” gépet számos szenzorral szerelték fel, a kameráktól az erőszenzorokig.

Néhány kisegítő eszköz és módszer segítségével a WorkSense W-01 önállóan is képes ellátni azokat a bonyolult feladatokat, amik korábban egyszerre több „robotmunkaerőt” igényeltek. Az újítással már Európában is rugalmasságot és megbízhatóságot nyújtanak a feladatok elvégzéséhez.

Az európai terjeszkedési víziójának részeként a gyártó kibővítette 6 tengelyes és precíziós robotikai eszközpalettáját a belépő szintű gépek tekintetében is. Ezeket az eszközöket kifejezetten az európai vállalkozások változó igényeire tervezték, ugyanis az új robotok megfizethető áron elégítik ki azt a vállalati keresleti igényt, ami kifejezetten az automatizálási folyamatokra fókuszál.

Az Epson már világszerte vezető szerepet tölt be a vízszintes mozgásra tervezett robotjaival.

Ez nem a jövő: webáruházban megvásárolhatók a robotok

Az Epson online áruházában megvásárolható SCARA T6 robot tökéletes megoldást kínál az alkalmazások kiválasztására és azok helyes használatára. Pontosan és hatékonyan dolgozik, és a T3 elnevezésű elődjével szemben akár kétszer akkora, 6kg-os terhelhetőséggel bír.

A VT6-L, szintén automata működésű robot is hamarosan elérhető a webáruházban, csatlakozva az ezekhez az eszközökhöz párosuló tulajdonságokhoz, vagyis rendkívül versenyképes áron biztosít minőséget és maximális eredményt az ismétlődő feladatok elvégzésekor.

Forrás: hirado.hu

Hasonló hírek

Ez a férfi Scarlett Johanssont nyomtatott magának

Edit

Így nézheted meg, hogy pontosan mit tud rólad a Facebook

Edit

Kövér nőt nem tehet fel a Facebookra

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!