Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Csuklyás férfi akart kislányokat elcsalni egy budai iskolából

Szerda délután egy csuklyás alak el akart csalni egy negyedikes kislányt a városmajori Kós Károly Általános Iskola folyosójáról, ám a kislány elszaladt előle. A lány azonban úgy megijedt, hogy csak később szólt a tanároknak, így a csuklyásnak volt ideje eltűnni a helyszínről.

A 12.kerulet.ittlakunk.hu bejegyzése szerint a tanárok értesítették a szülőket az esetről, valamint a rendőrségnek is szóltak. A lap kereste az iskolát, de a vezetőség nem akart nyilatkozni, helyette az illetékes tankerülethez irányították őket.

varos

Egy szülő a lapnak a következőképp idézte fel az esetet:

“Dél körül az iskolába besurrant egy férfi, és megpróbált elcsalni egy kislányt. Szerencsére a kislány elszaladt előle, de annyira megijedt, hogy csak késve szólt a tanároknak” – fogalmaztak. Egészen pontosan az történt, hogy egy magas, csuklyás ember negyedikes lányokat próbált elcsábítani azzal a szöveggel, hogy “Gyertek, velem nem kell tanulni.” Mivel a tanároknak nem szóltak rögtön a diákok, ezért az idegen el tudott szaladni.

Az iskola szerda délután értesítette a szülőket, hogy a hegyvidéki önkormányzati rendészet a rendőrséggel együttműködve elfogta a Kós Iskolába besurranó férfit. Az esetet a rendőrség megerősítette a portálnak, azt írták: “A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitányságára 2017. május 31-én érkezett bejelentés és a férfit a rendőrök június 1-jén a délutáni órákban elfogták. Elszámoltatása folyamatban van”.

Hasonló hírek

Félszáz illegális bevándorlót rejtegetett a magyar kamionos

info

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Gajárszki Teodórát! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

Géza

Tragédia: fájdalmai miatt vitte halálba a feleségét egy csongrádi férfi

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------