Főoldal > Hírek > Életmód > 18+ > Csontvázzá éheztette 5 éves gyermekét a kegyetlen anya! 18+

Csontvázzá éheztette 5 éves gyermekét a kegyetlen anya! 18+

Hirdetés

Már nem először jártak a nő házában a gyermekvédelmi szervek, most azonban el is vették tőle két gyermekét, őt pedig letartóztatták – számolt be a Bors.

2015-08-30_085355

Meztelenül feküdve, egy kosszal és veszélyes tárgyakkal teli lakásban találtak rá a gyermekvédelmi hatóságok a napokban egy kisfiúra testvérével együtt a dél-karolinai Horry megye egyik településén. A gyermekek édesanyja, Danielle Naughgle (képünkön) ellen kiskorú veszélyeztetése miatt letartóztatták és vádat is emeltek. Az ügy szörnyű részleteiről a WMBF számolt be.

A két kisfiú – elsősorban az ötéves – olyannyira alultáplált és dehidratált volt, hogy ha nem érkezik időben segítség, lehet, hogy csak néhány hétig marad életben. Az idősebb gyermek mindössze 8 kilós volt ötéves kora ellenére, és a beszámolók szerint egy csontvázra emlékeztetett a külseje, míg öccse saját ürülékében feküdt.

Naughgle ellen már nem ez az első rendőrségi eljárás, ugyanis korábban többször is nagyobb összegű segélyt vett fel, ám azt nem a gyermekeire, hanem saját szórakoztatására költötte. A család anyagi gondjaira egy szomszéd is felkapta a fejét, és felajánlotta segítségét az anyának. Többször is náluk aludt a család, ugyanakkor azt ő sem tudta, hogy ilyen helyzetbe kerültek.

– Annyira szomorú az egész. A kicsi mindig éhes volt, és amit csak tudtam segítettem neki. De nem gondoltam volna, hogy ekkora a baj, és hogy a gyerekek a kocsiban alszanak… – idézi a WMBF az egyik szomszédot, Kimberly Smith-t.

Forrás: TheNews

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: