Hirmagazin.eu
Főoldal » Csonka András vallomása: „Nem kellett volna feltenni az életemet a színészetre.”
Bulvár

Csonka András vallomása: „Nem kellett volna feltenni az életemet a színészetre.”

Csonka András „Pici” a Família Kft.-vel való berobbanása után számos színházi és filmes szerepben bizonyított, és műsorvezetőként is rengeteg kellemes percet okozott nekünk.

A mindig mosolygós színfalak mögött azonban sok fájdalom, félelem és bizonytalanság bújik meg. Ezekről, valamint színészi karrierjének nehézségeiről, mély lelki életéről és szüleivel való kapcsolatáról beszélgetett Lovász Lászlóval a Lakástalkshow című műsorban.

Csonka András azok közé a színházi emberek közé tartozik, akik már legelső lépéseiket is a színházban tették meg. Édesapja elismert színész volt, akinek hivatása már gyerekként elbűvölte, így nem volt kérdés, hogy jelentkezzen-e a főiskolára. Habár első próbálkozásánál elutasították, később felvételt nyert és sikerrel végezte el azt, ma azonban már sajnálja, hogy erre tette fel az életét.

„Igazából hülyeség volt csak erre feltenni a kártyáimat, most már bánom. Én akkor, mikor nem vettek fel a főiskolára, nem jelentkeztem sehova máshova, pedig most már, talán mai eszemmel, ha ma tartanék ott, elmennék külföldre nyelvet tanulni vagy tanulnék egy másik szakmát.” Úgy érzi, hiába adatott meg neki a színészet, popszakmai karrier és műsorvezetés, mégsem tartozik azok közé a színészek közé, akiket könnyen, szívesen választanak egy-egy munkához.

Csonka András bánja, hogy nem tanult egy másik szakmát

Mikor Lovász László a kamaszkoráról kérdezte, elmondta, hogy nagyon nehezen élte meg apjával való kapcsolatát, sosem érezte, hogy apja ismerné őt, foglalkozna vele. Rengeteg elfojtott érzés és ki nem beszélt probléma nyomja még ma is a színész lelkét, melyeket apja 10 éven át tartó betegsége csak felerősített. „Az egy katasztrófa, amikor valaki, akit ismersz, szeretsz, megváltozik melletted és agresszívabb ember lesz a betegsége kapcsán” – mondta a színész.

Életének legnehezebb időszakát akkori sikerei tették elviselhetővé, azonban úgy érzi, az akkor megéltek jelenlegi személyiségére is hatással vannak. Zavarja, ha nem szeretik és fél attól, hogy mit gondolnak róla, azonban tisztában van azzal, hogy ezen változtatnia kell, úgy fogalmaz: „A legnagyobb gátja Csonka Andrásnak Csonka András.” A vele készült teljes beszélgetés ma este 22:00-kor a Sony Max-on látható.

Forrás: Blikk.hu

 

Hasonló hírek

Rihanna playbackelt és részeg volt ! Bizonyító videó

Edit

190-ig szökött fel Kozsó vérnyomása, megint kórházba került!

info

Balhé a kórházban: kirúgatott egy ápolónőt Hargitai Bea, ezen borult ki

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------