Hirmagazin.eu
Főoldal » Csokival terelte el az őrök figyelmét, így rabolta ki a gyémántraktárt a trükkös tolvaj
Külföld

Csokival terelte el az őrök figyelmét, így rabolta ki a gyémántraktárt a trükkös tolvaj

A rafinált gyémánttolvajnak sikerült annyira belopnia magát a biztonsági őrök szívébe, hogy észrevétlenül kipakolhatta a antwerpeni gyémántnegyed egyik széfjét.

Carlos Hector Flomenbaumnak hívja magát a férfi, aki 2006 óta egy éven át bejárt a hollandiai gyémántbankba. Az összes alkalmazott szívébe hamar belopta magát a barátságos és beszédes argentin úr, emellett rendszeresen meglepte a dolgozókat egy kis csokoládéval, s onnan már nem volt nehéz dolga. Ugyanis a banknál az a szokás, hogy a megbízható ügyfelek saját bejárási lehetőséget kapnak a gyémántokhoz, hogy azokat kedvük szerint nézegethessek a nap bármely szakaszában. Mivel Flomenbaum az összes alkalmazott szerint teljesen ártatlan fickónak számított, ezért ő is megkapta a privát mágneskártyát a széfhez.

A bank hírhedt védelmi hálózata semmit sem ért ebben az esetben, mert az argentin úr saját kártyájával ment be, ahol feltűnésmentesen kinyitott 5 széfet, kipakolta azokat, majd meglépett a szajréval. Az ellopott gyémántok értéke 120 ezer karátnyi, ami körülbelül 28 millió dollárnak felel meg.

A bank csak napokkal később vette észre, hogy a gyémántoknak nyoma veszett, ám sejtésük sem volt, hogy ki és mikor vihette el. A nyomozás során derült ki, hogy a barátságos argentin úr mindvégig hamis személyazonosságot használt, így azóta se talált rá senki.

index, blikk

Hasonló hírek

Babis: az EU-nak Moszkvával és Washingtonnal is gondjai vannak

Géza

Boszniában fogták el az Iszlám Állam egyik terroristáját

Mazsi

Nem enyhül a migrációs nyomás a balkáni útvonalon

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------