Image default
Divat, szépségápolás

Csokis keksz haj az év végi csúcsdivat!

Idén a szi­vár­vány min­den szí­né­ben pom­páz­tak már a haj­ko­ro­nák. Most végre itt az igazi év végi szu­per haj­szín, me­lyet a világ leg­fi­no­mabb étele ih­le­tett. Pró­báld ki még ma, hogy ön­bi­za­lom­mal telve lépj az új esz­ten­dőbe!

Csokis keksz haj az év végi csúcsdivat!

Bátran kijelenthetjük, hogy az idei év hajdivatja meglehetősen szélsőségesre sikeredett, és a hölgyek frizurája szinte a szivárvány minden színében pompázott már. Most azonban végre megérkezett az az árnyalat, melyet nem más, mint a legédesebb sütemény ihletett.

A csokis keksz hajszín lett az igazán nagy divat.

Csokis keksz haj az év végi csúcsdivat! 1

Édesen az igazi

Az élelmiszer gyártók is szeretnek játszani a színekkel, hiszen ezzel érdekesebbé, sokszor eladhatóbbá teszik az általuk kínált terméket.Miért is ne tehetnéd ugyanezt magaddal is? A csokis süti stílust is pont ezért álmodták meg, hogy te jobban érezd magad a bőrödben.

Csokis keksz haj az év végi csúcsdivat! 2

Ezzel a hajkölteménnyel rólad is a mennyei sütemény jut mások eszébe, te pedig meghódíthatsz bárkit.

Egyszerű, mégis nagyszerű

Az év végi bombaszínt a leggyorsabban akkor érheted el, ha az eredeti hajad sötétebb. Lehet ez barna, de akár egy mélyebb szőke árnyalat is.

Csokis keksz haj az év végi csúcsdivat! 3

A világosabb süti csíkokat szalagszerűen viszik fel az arc két oldalán leomló tincsekre. Majd fokozatosan haladnak hátra a tarkó felé. A végeredmény egy hihetetlenül elegáns, de mégis titokzatos frizura, mely már most őrült sikereket ért el mindenhol a világon.

(Fotók: Pinterest)

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Randizós frizurát akarsz? Készíts oldalhullámokat!

info

Ezt nézd meg! Itt az új farmer-őrület, a lyukfarmer, ami már semmit nem takar!

Géza

Így készíts házilag arcradírt tavasszal

Edit