Image default
Állatvilág

Csodálatos, nem mindennapi esemény szemtanúi lehetünk ebben a videóban!

A gazda is ott van amikor lova szülni kezd – utána még óriási meglepetés vár rá. Minden születés csodálatos, akár gyermekről akár lóról, cicáról vagy más állatról van szó.

A család lovának Daisynek már hét napja meg kellett volna szülnie. Ezért mindannyian aggódtak a ló jóléte miatt. De aztán szóltak nekik, hogy lovuk nemsokára szülni fog és azonnal berohantak az istállóba hogy segítsenek.

Csodálatos, nem mindennapi esemény szemtanúi lehetünk ebben a videóban

Daisy egy gyönyörű kiscsikót hozott a világra, semmi probléma nem volt a szüléssel. Jenni és Guy a kiscsikót Don Quixote-nak nevezte el. Egy kicsit aprónak és törékenynek tűnt de egészséges volt.

Mindenki arra várt, hogy a kiscsikó felálljon s miközben várakoztak valami furcsa történt. Nem hittek a szemüknek, mert Daisy még egy kiscsikónak adott életet! A második kiscsikó már nem született meg olyan könnyen és Guynak segítenie kellett.

Ennek ellenére a kiscsikó megszületése után azonnal felállt és elkezdett szopni.

A második kiscsikóra egyáltalán nem számítottak a ló gazdái úgyhogy ez óriási meglepetés volt a számukra! Ezen kívül az iker szülés a lovak esetében nem egy mindennapi esemény.

Nézd meg a lenti filmben az ikrek születését és oszd meg barátaiddal.

Hasonló hírek

Fontos-e a kutya farkát kurtítani?

info

Ennek a tacskónak alvótársra van szüksége. A választása téged is megmosolyogtat

Edit

Máris megvan 2016 sztárállata!

Mazsi