Hirmagazin.eu
Főoldal » Csodálatos meglepetést szerveztek a diákok a rákot legyőző tanárnőjüknek! – VIDEÓ
Életmód hírek

Csodálatos meglepetést szerveztek a diákok a rákot legyőző tanárnőjüknek! – VIDEÓ

Volt és aktuális diákok szerveztek csodálatos meglepetést tanáruknak, aki nemrég győzte le a rákot. Meg akarták mutatni neki mennyire hálásak. Megható videó következik.

Csodálatos meglepetést szerveztek a diákok a rákot legyőző tanárnőjüknek! – VIDEÓ

17 éven át vezette egy Chicago-i iskola kórusát Gabrielyn Watson. Az 59 éves tanártnőnél nemrég csontvelőrákot diagnosztizáltak, 7 hónapon át küzdött a kórral, amelyet végül úgy néz ki sikerült legyőznie.

Volt tanítványa, Peter Frank tudomást szerzett kedvenc tanárnője betegségéről, így arra gondolt meglepi valami egészen különlegessel. A fiatal férfi nemrég részt vett az American Idol tehetségkutató versenyében, ahol bejutott a döntőig. Ezt szerette volna neki meghálálni ezzel a fergeteges meglepetéssel.

A Los Angelesben élő Peter megkereste a Kleenex céget, amely több megható videót is legyártott már és arra kérte őket, lepjék meg tanárát. Frank felkereste egykori diáktársait, valamint a jelenlegi diákokat is, hogy egy zenés darabbal lepjék meg Gabrielynt.

Amikor Gabrielyn megérkezett az iskolába teljesen ledöbbent a fogadtatástól. Hogy mi volt a meglepetés, kiderül a videóból. Egy biztos, szem nem marad szárazon.

Forrás: Arany gondolatok

Hasonló hírek

A szerelembe esés 11 fázisa

info

Edzés előtt együnk vagy ne?

info

Névnapok február 3.

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------