Hirmagazin.eu
Főoldal » Csoda történt! Szétfeszíti a szeretet és a magyarságtudat Gyurcsányt?…
Belföldi hírek

Csoda történt! Szétfeszíti a szeretet és a magyarságtudat Gyurcsányt?…

Megszakítjuk adásunkat, rendkívüli híreinket hallják. Gyurcsány Ferenc tudatta: „jó érzés magyarnak lenni”.

No, nem úgy általában jó érzés, hanem csak „Karikó Katalin neve hallatán”.

Bejelentése sokkolta a DK rohamosztagosait, akik épp az El kell venni a románok és az ukránok szavazati jogát! feliratú transzparenseket ragasztgatták a Kiskörúton. Szemlőhegy utcai forrásaink szerint Gyurcsány árvalányhajas bokrétát próbált kötni neje kalpagjára, ám két pofon után föladta.

Csak szeretet, legyen, emberek, az a fontos!  – árulta el Gyurcsány, egyúttal jelezve, ő még akkor is szereti a magyarokat, amikor éppen közéjük lövet… Itt a vége, fuss el véle.

Micsoda? Hogy Gyurcsány szerint jó érzés magyarnak lenni? Nyugodtan dobjon egy hátast a kedves Olvasó. Én már dobtam. Pedig tényleg ezt írta hétfőn a Facebookon, becsszó. Aki nem hiszi, annak idemásolom az egészet:

Idézet:

“Az e heti Time magazin bemutatja dr. Karikó Katalin világhírű magyar kutatót. A kutatót, akinek kulcsszerepe volt a Pfizer-féle koronavírus elleni vakcina kifejlesztésében. Mindannyian büszkék lehetünk rá. A neve hallatán jó érzés magyarnak lenni. Kár, hogy ehhez az eredményhez neki is el kellett hagynia hazáját. És szégyen, hogy a miniszterelnök szerint csak egy „kisújszállási asszonyság”.

Jó-jó, most még csak bizonyos megkötéssel érzi magát jól magyarként Ferenc (tudniillik: Karikó Katalin neve hallatán), ám akkor is. Ez egy bíztató kezdet. Ebből még bármi kisülhet. Még az is, hogy március 15-én már díszmagyar kacagányban szavalja a Nemzeti dalt, húsvétkor pedig magyar pántlikás székely népviseletben küldi nyakon jeges vízzel az ébredező Klára asszonyságot… Kisvártatva az is kiderülhet, hogy a Böszménél nagyobb magyart még nem hordott hátán a Rózsadomb. (Leszámítva Sorost, aki pedig – Konrád György szíves közlése szerint – Széchenyivel felérő csodamagyar.) Szóval csak figyeljünk erősen, hogyan izmosodik Ferenc keblében a honfiúi érzés!

Egy Igaz Magyar Hazafi (PS-montázs)

  • Persze, van honnan fejlődnie ennek a pirosfejű embernek. Nem is oly rég még sortüzet vezényeltetett a magyar zászlós ünneplőkre, megtapostatta a nemzeti trikolórt a Gergényi-viperásokkal. Aztán elárulta a gúnyhatáron túli magyarokat, megtagadta tőlük a magyar állampolgárságot, mondván, akkor majd idejönnek a nyakunkra élősködni milliószámra mindenféle „románok” meg „ukránok”. Elveszik a segélyt és a munkahelyet, rá fogunk fizetni – panaszolta a 2004. december 5-ei kampányban.

Azóta már tudjuk, hogy azt a segélyt és munkahelyet azért nem szabad a külhoni magyaroknak adni, mert az az ázsiai és afrikai honfoglalóknak jár, akiket majd 2022 után – Brüsszel kívánalmainak megfelelően – Ferencék betelepítenek szép hazánkba. Hogy 2010 után, a kettős állampolgárság birtokában mégsem jöttek a „nyakunkra” „élősködni” kinti nemzettestvéreink, azon kár fennakadni: a tények nem számítanak ebben a játszmában. Ahogyan a nemzeti összetartozás, a becsület és az erkölcs sem. Egyedül a magyargyűlölő lumpen trógerektől begyűjthető szavazatok számítanak…

Külön színfoltja a Böszme bejegyzésének, amikor azt ecseteli: ehhez a teljesítményhez Karikó Katalinnak el kellett hagynia a hazáját. Majd a rákövetkező mondatban gyorsan orbánozik egyet. A köztudottan rendkívül intelligens DK-szavazókban hogy csapódott le mindez? Hát úgy, hogy nyilván Karikó Katalin is az Orbán-kormány idején menekült el Magyarországról… Hogy a valóságban 1985-ben ment el? Amikor Ferenc még a Kommunisták Ifjúsági Szövetségének vezetésében építgette a bolsevik szebb jövőt? Kit érdekel? Egy DK-st bizony nem. Íme, a legnépszerűbb olvasói hozzászólás a Böszme bejegyzése alatt (van rajta vagy hatszáz lájk):

Itt a lényeg: el kellett hagynia a hazáját. Aki tehetséges, az nem kap lehetőséget, kint pedig tárt karokkal várják. Gyalázat ez az ország!”

Gyalázat ez az ország! Puff! Ilyen szellemi nyomorban tengődik Gyurcsány híveinek zöme. Mert a Gazda ilyenre tenyésztette őket. Ezt az agynélküli lepusztultságot kéne megszólítania a nemzeti oldalnak észérvekkel, higgadtsággal… Reménytelen vállalkozás.

Gyurcsány tegnap is írt egyet, le ne maradjanak róla:

Hogy magas a hiány, most az nem baj, hogy miért ilyen magas, az meg bűn. Iszonyatos bűn. Mert kérem szépen, nem az embereknek adták, hogy megélhessenek a járvány szorításában is, nem nyugdíjasoknak, nem önkormányzatoknak. Haveroknak adták, focira adtak, szállodára adtak, határon túli gazdaságfejlesztésre adtak, itthoni hátország építésére adtak, egyházaknak adtak. Valójában szétlopták a költségvetést. Ideje véget vetni ennek a züllött, feslett, tolvaj rendszernek. Erről is szól 2022.

A szöveghez a fenti képecske került, ezzel a felirattal: „2022-ben véget kell vetnünk a haza- és nemzetellenes politikának!”

Hát nem gyönyörű? Tehát véget kell vetni „a haza- és nemzetellenes politikának”, de két sorral odébb még azért mocskolta a kormányt, mert pénzt ad határon túli gazdaságfejlesztésre is… Olyan ez, mint amikor tavaly októberben meghirdette, hogy „a szeretet nyelvén” kell politizálni… Előtte pár nappal pedig teljes leszámolással, földönfutóvá tétellel fenyegette meg Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház főigazgatóját…

Csak szeretet legyen, mi?

Nincs egyetlen olyan mondata sem, amellyel ne lenne szembeállítható kettő másik. Valahol röhejes és tragikus egyszerre, hogy ez a mentálisan sérült, kóros hazudozó a magyarországi ellenzék vezetője.

És ha nem vesszük komolyan a veszélyt, ez a Cipolla vagy a még nála is gátlástalanabb neje 2022-ben megszoríthat minket a választásokon..

Akkor az Jóisten irgalmazzon mindannyiunknak!

pestisracok nyomán

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Kamilla hercegnő is egyre jobb fej – sült babos retikült vitt magával

info

Orbán Viktor a mai évértékelő beszédében ismerteti a családvédelmi akciótervet

Géza

Kiemelt! Ughy Attila 5 milliárd Forint többlettel adta át a XVIII kerületet! Íme a részletek!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!