Hirmagazin.eu
Életmód hírek

Csoda ikrek fogantak két különböző apától – Egyik férfi sem bánja, hogy így történt

A modern tudomány ma már oly sok mindenre képes, hogy azt ésszel néha felfogni sem lehet. Ez természetesen minden területre igaz, de az orvostudományban születnek mégis a legkülönlegesebb csodák. 

Elég ehhez Simon-t és Graeme-t megkérdezni, azonnal elő tudnak állni egy elképsztő történettel. A két angol férfi azon gondolkozott, hogy béranyát fogadnak, hogy végre saját gyermekük lehessen. Tudták, hogy rögös az út, de nem lehetetlen.

A kérdéses anyát Kanadában találták meg, Meg Stone személyében, aki az egész életüket megváltoztatta.

“Ahogy megláttam Simon és Graeme profilját a béranya weboldalon, azonnal azt gondoltam, mennyire szeretetteljes a mosolyuk. Nemrég váltunk el az akkori párommal, így nem akartam több gyermeket, viszont segíteni akartam valakin.” – mesélte Meg.

Csoda ikrek fogantak két különböző apától – Egyik férfi sem bánja, hogy így történt 1

“Nem tudtuk eldönteni, hogy melyikünk legyen a biológiai apa. Mindketten azok szerettünk volna lenni, de nem gondoltuk volna, hogy ez lehetséges. Az orvosunk viszont elmondta, hogy van rá lehetőség, hogy a petesejtek felét az egyikünk, másik felét a másikunk spermájával termékenyítsék meg.” – mondta Simon.

“A Meg-gel való találkozás olyan volt, mintha egy rég elvesztett nővérrel jöhettünk volna össze újra. Hatalmas öleléssel fogadott minket és bemutatott a fiainak. Annyira hálásak vagyunk neki.”

A beültetés

Hat hónappal a találkozás után, mindkét férfitől származó embrióból egyet-egyet beültettek Meg méhébe. Onnantól teljesen bizonytalan volt minden, ám Meg nem sokkal később felhívta őket, hogy terhes.

“FaceTime-on kapcsolatban voltunk Meg-gel az UH vizsgálat közben. Mi is láttuk a babaszívverését, majd összerándult a gyomrunk. Egy másik szívverést is láttunk. Graeme és én összeborultunk. Annyira boldogok voltunk. Mindketten apák leszünk- gondoltuk. Meg mindkettőnk gyerekével terhes volt.”

A 36. héten megszülettek a picik. A kislány, Alexandra jött elsőként, majd őt követte a kisfiú, Calder pár perccel később.

“Amikor ott tartottuk őket a karunkban, el sem hittük, hogy mindketten apák lettünk. Külön-külön a két ikernek.”

Csoda ikrek fogantak két különböző apától – Egyik férfi sem bánja, hogy így történt 2

A gyerekek lényegében féltestvérek, mégis ikrekként tartják számon őket. Jelenleg is boldogan élnek angliai otthonukban Simon-nal és Graeme-mel, akik meghívták Meg-et a kicsik első szülinapjára is.

Csoda ikrek fogantak két különböző apától – Egyik férfi sem bánja, hogy így történt 3

Csoda ikrek fogantak két különböző apától – Egyik férfi sem bánja, hogy így történt 4

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Háromnegyedünk inkább szakítana, mintsem felhagyjon a húsevéssel

Edit

Szombathelyi ételmérgezés: futár vitte Pestre a mintákat

Mazsi

A szeretethiány lelki és testi következményei

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------