Főoldal » “Csoda, hogy életben vagyok” – Hazaengedték a kórházból az Ebesnél horrorbalesetet szenvedett anyukát – Együtt karácsonyozhat a család
Életmód hírek

“Csoda, hogy életben vagyok” – Hazaengedték a kórházból az Ebesnél horrorbalesetet szenvedett anyukát – Együtt karácsonyozhat a család

Otthon töltheti a karácsonyt az a 42 éves asszony, aki még novemberben szenvedett autóbalesetet kollegáival Ebesnél.

Az, hogy karácsonykor otthon lehet a családjával, az édesanyának, aki még novemberben szenvedett autóbalesetet kollégával Ebesnél, egy valóra vált álom. Ő vezette a kocsitt, amibe szemből belehajtott egy pótkocsis teherautó. Az ütközést egy 28 éves nő nem élte túl, a többieket, köztük a családanyát is a tűzoltók vágták ki. Az asszonyt hazaengedték a kórházból, az Rtl Klub Híradójának azt mondta, igazi csoda, hogy életben van. Az elmúlt három hétben, mikor élet és halál közt lebegett a kórházban, az hajtotta, hogy karácsonykor otthon lehessen a családjával – miattuk nem adta fel.

“Nekem mindenképpen haza kell jönnöm és velük kell lennem, fel kell nevelni őket – ez adott erőt” – mondta Lisztes-Berecz Helga Anikó a híradó stábjának. Ugyan az összetört autóról készült felvételeket nem nézte vissza az anyuka, de tudja, hogy a roncsokból így élve kiszállni, maga volt a csoda.

Az édesanyának több életmentő műtéte is volt, szinte minden bordája eltört, megsérült az arckoponyája és mindkét keze. Sok mindent újra kell tanulnia, emellett pszichológus segít neki megbékélni a történtekkel, köztük azzal, hogy elveszítette a fiatal kolléganőjét.

“Én most annak örülök, hogy itt vagyok és van egy második szülinapom” – a karácsony mellett most ez az igazi ünnep a családnak. Ha minden jól megy, az asszony egy éven belül teljesen felépülhet.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Emiatt veszekednek legtöbbet a magyar párok

Mazsi

A legnagyobb erdélyi magyar író-Wass Albert..

Géza

4 könnyű gyakorlat, ami biztosan eltünteti rólad a karhájat

Mazsi