Hirmagazin.eu
Főoldal » Csillagjegyek legnagyobb félelmei egy kapcsolatban. A tiéd mi?
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Csillagjegyek legnagyobb félelmei egy kapcsolatban. A tiéd mi?

Egy új kapcsolat tele van izgalmas, de váratlan dolgokkal. Az előre nem látható események pedig általában kissé félelemmel töltik el a legtöbb embert. Nézd meg, mitől félnek leginkább az emberek egy új kapcsolat kezdetén!

 

Kos-Sérülékeny

A Kos úgy lép be valaki életébe, mint egy tornádó. Úgy tűnik, hogy nagyon magabiztos, de, amint kialakult a kapcsolat gyakran elveszíti az önbizalmát. Nehezen nyílik meg az emberek előtt, kissé bizalmatlan, és időbe telik, míg valakit igazán közel enged magához.

Bika-Bizonytalan

Sokszor nem lehet tudni, hogy pontosan mit is akar, zavaros és bizonytalan. Ha valaki a közelébe kerül, jó, ha tudja, hogy a legfontosabb, hogy biztonságot tudjon nyújtani a Bika számára.
Fontos, hogy tisztában legyen vele, hogy párja hosszú távra tervez, vagy csak egy kalandot lát benne.

Ikrek-Korlátok

Az Ikrek nem szeretik, ha megmondja valaki, hogy mit kell tegyenek. Nem tudnak élni egy kötöttségekkel teli kapcsolatban. Attól félnek, hogy a kapcsolatban kialakuló függés befolyásolja az egész életüket. Nehezen vállalnak felelősséget. Számukra több idő kell ahhoz, hogy meg tudjanak nyílni egy kapcsolatban.

Rák-Viszonzás

Attól fél, hogy szívét, lelkét beleteszi egy kapcsolatba, és nem kap kellő viszonzást. Olyan partnerre van szüksége, aki mindent megtesz azért, hogy a biztonságra vágyó Rák csillagjegyű személy is jól érezze magát a kapcsolatban.

Oroszlán-Háttérbe szorítás

Attól retteg, hogy a kapcsolatban megszűnik az én, és “mi”-vé változik. Elveszíti a csillogását, és a hírnevét. Többé már nem csak ő lesz a fontos, nem csak rá figyel a külvilág. Retteg attól, hogy a szerelem megváltoztatja a személyiségét.

Szűz-Elégedetlen

Úgy tűnik, soha nem kapja meg azt a személyt, aki tökéletesen megfelelő lenne. Állandóan elégedetlen, túl nagyok az elvárásaik. Maximalizmusa csak erősíti a kisebbrendűségi komplexusát.

Mérleg-hiteltelen

Állandóan kiegyensúlyozottnak néz ki, külső szemlélőként nem túl sokat tudunk meg az érzés-és gondolatvilágáról. Attól retteg, hogy partnere esetleg mélyebben megismeri, és rájön, hogy neki is vannak negatív tulajdonságai.

Skorpió-fél a boldogságtól

A Skorpió már-már tényszerűen éli az életét, felkel, dolgozik, lefekszik, majd ismét kezdődik elölről a nap. Egyetlen dolog, amitől valósággal irtózik, az a boldogság. Úgy tesz, mintha ez a dolog nem létezne a világon, fél a csalódástól, ezért nehezen adja át magát a boldog pillanatoknak.

Nyilas-unalom

Fél attól, hogy unatkozni fog egy kapcsolatban, vagy esetleg ő lesz egy unalmas partner. Nem szereti a rutinos dolgokat, minden nap újabb kalandokra vágyik. Vonakodik a komolyabb kapcsolatoktól, hiszen attól fél, hogy egy idő után monotonná válhat.

Bak-átverés

Büszke személyiség, nem törődik azzal, hogy mások mit gondolnak róla. A legnagyobb félelme az, hogy becsapják, ezért mindent megtesz azért, hogy soha ne tűnjön gyengének.

Vízöntő-”normális”

Attól retteg, hogy ne lássa a külvilág egy “normális”, hagyományos, unalmas embernek. Soha nem úgy él, mint a többiek, mindig van benne valami kihívó. Azt szeretné, ha a kapcsolata hiteles, és álcáktól mentes lenne.

Halak-”használható”

Ha valaki lelki megnyugvásra vágyik, forduljon a Halakhoz. Ő mindig meghallgatja a jó, és a rossz problémákat egyaránt. Annak ellenére, hogy remek hallhatóság, és jó barát, attól retteg, hogy kihasználják.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Ezzel a spirituális gyakorlattal 180 fokot változhat az életed! Ezt neked is tudnod kell!

Mazsi

Konfuciusz, a híres filozófus minden csillagjegynek írt egy bölcsességet!

Edit

A tisztánlátóként ismert, sokat szenvedett szent megjósolta a magyarság jövőjét!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------