Hirmagazin.eu
Főoldal » Csillagjegyek intelligencia sorrendje – Te hol vagy a listán?
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Csillagjegyek intelligencia sorrendje – Te hol vagy a listán?

Mindenik csillagjegy különböző intelligenciával rendelkezik, de egyesek hajlamosabbak arra, hogy jobban megvillogtassák tudásukat. Az alábbiakban megtudhatod, hogy melyek a legtalpraesettebb csillagjegyek!

Kos

Az összes csillagjegy közül, a Kos az, aki a leginkább rajong az új dolgokért, és mindig szüksége van egy kis kihívásra, kalandra. Nagyon erős intuíciós képességgel rendelkezik, és bár úgy tűnik, hogy néha túlságosan vakmerő, nem kell félteni, hiszen minden helyzetben feltalálja magát. Minden helyzetből jól jön ki, ehhez is külön tehetsége van.

Bika

Részletesen megfigyeli mindent, és magában elemzi a dolgokat, és csak akkor vág bele, ha már minden kockázatot figyelembe vett. Tanulékony, nagyon sok információval rendelkezik, ezért szinte soha nem veszít az életben.

Ikrek

Nagyon kíváncsi típus, minden érdekli a világban, állandóan nyitva vannak az antennái. Ami érdekli, azt meg is akarja tanulni, és az a következő lépés, hogy gyorsan begyűjti a vele kapcsolatos információkat. Okos, és taplraesett.

Rák

Elsősorban az érzelmek vezérlik, nem nagyon hisz a racionális gondolkodásban. Ha elérkezik a spirituális fejlődés ideje, akkor megnyílnak a lehetőségek, és bármilyen akadályt képes legyőzni az életben.

Oroszlán

Számára nem léteznek akadályok az életben, tele van mindig energiával, és állandó fejlődés az élete. Soha nem fárad el, ha a szeme előtt lebeg a cél, akkor képes minden tudását bevetni a siker érdekében.

Szűz

Gondolkodása logikán alapul, mindig praktikus megoldásokat választ. Előre megtervezi a dolgokat, és csak abban hisz, amit ő a saját két kezével meg tud tenni. Mivel nagyon intelligens, sikerek övezik az életét.

Mérleg

Diplomatikus, kreatív, és könnyen feltalálja magát bármilyen helyzetben. Számára nem létezik lehetetlen, logikus észjárása van.

Skorpió

Egy igen rejtélyes személyiség, és sokkal kevesebbet mutat magából, mint, amilyen ő valójában. Kiismerhetetlen, de sikeres, és határozott személy.

Nyilas

A világ minden történésre szeretne magyarázatot kapni. Ha egy szóval kellene jellemezni, akkor az a “miért?” lenne, küldetése az, hogy mindennek megtudja az okát.

Bak

Nagyon logikus gondolkodása van, számára a ráció a világ mozgatórugója. Csak az ésszerű gondolkodás, és a tudomány adhat választ a történésekre.

Vízöntő

Nem ismer korlátokat, úgy gondolja, hogy az életben mindent el lehet érni, csak oda kell állni teljes szívvel és lélekkel a dolgok mellé. Egy veleszületett látnok, mindig megtalálja a helyes utat.

Halak

Igen különleges intuícióval, és intelligenciával rendelkezik, mindenre ráérez, és okosan alakítja a dolgokat. A szeretet táplálja az egész életét, igen gazdag képzelőerővel rendelkezik.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

A 3, 6, 9-es számok mögötti elképesztő titokra végre fény derült

Edit

4 jele annak, hogy nem ez az első földi életed!

Mazsi

Üzenetet küldött a túlvilágról Robin Williams

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------