Hirmagazin.eu
Főoldal » Cserpes Laura: nem hagyom, hogy ez legyűrjön engem
Bulvár

Cserpes Laura: nem hagyom, hogy ez legyűrjön engem

2015 04 27 172134
Forrás: ridikul.hu / hirado.hu | 2015. 04. 27. 16:16:00

Bár az énekesnő korántsem kezdeményező típus, válása után újra nyit a férfiak felé.
Cserpes Laura fiatal kora ellenére már túl van egy váláson, így szinte a nulláról kellett felépítenie újra az életét. A 26 éves énekesnő traumaként élte meg, hogy tönkrement a házassága. Azonban felállt, és nem hagyta, hogy legyőzze a csalódottsága. Bár Fekete Dáviddal külön váltak útjaik, a “gyászidőszak” után Laura most újra nyit a férfiak felé.

“Nem vagyok egy kezdeményező típus, de elhatároztam, hogy nyitottabb leszek, ami már mást fog közvetíteni egy lehetséges partner felé. Egy időben azt vettem észre, hogy csak a munkám van, csak a feladatok, de így szerintem nagyon nehéz párt találni.” – mesélte Laura a Ridikül című műsorban, mi ösztönözte arra, hogy múltját lezárva ismét közel engedjen valakit magához.

Az énekesnő igazán hálás a sorsnak, – az élettől kapott hatalmas pofon ellenére – hogy olyan érzelmi intelligenciával rendelkezik, melynek hála tudott tanulni tönkrement kapcsolatából. Laura szólóénekesi karrierje egyre feljebb ível, így most a sikerorientált életvitelét lelassítva, ismét kitárta a szívét egy új szerelem felé…

Hasonló hírek

Rettenetes hírt kapott az orvosától Székhelyi József

Mazsi

Hamis a Jennifer Aniston menyasszonyi ruhájáról közzétett fotó

Edit

Két nagymama beszáll egy Lamborghinibe. Figyeld mit művelnek! :D

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------