Image default
Bulvár

Csernus Imrét megkéselte felesége, súlyos sérüléseket okozott

Két­szer is be­le­vágta a kést Cser­nus Im­rébe má­so­dik fe­le­sége. A nép­szerű pszi­chi­á­ter azt mondja, egy­más­ból vál­tot­ták ki az ag­ressziót, ami­nek saj­nos ké­se­lés lett a vége.

Csernus Imrének nincs szerencséje a magánéletében. Míg első feleségét csak azért vette el, hogy sikeres orvos válhasson belőle, addig második házassága véres harcba torkollott, árulta el Krizsó Szilviának.

Csernus Imrét megkéselte felesége, súlyos sérüléseket okozott

A 10 bizalmas beszélgetés című könyvben adott interjújából derül ki, hogy a híres pszichiáter milyen testi és lelki sebeket hordoz valójában. Csernus nyíltan mesélt kapcsolatairól. Azt is elárulta, hogy először csak azért nősült meg, mert úgy vélte, hogy a szakmában csak úgy válhat sikeressé, ha családja is van.

Válása után megérkezett a nagy szerelem az életébe, és ahogy az lenni szokott, a nagy érzelmek mellé nem kevés dráma is társult.

“Fogott egy kést és belém vágta. Kétszer. Ez a megkéselés”

– fogalmazott Csernus.

Az első késszúrás az oldalát, még a második a bicepszét érte- olvasható a Borsban.

A szakember persze kielemezte a történteket. Úgy véli mindketten indulatosak voltak, és egymásból váltották ki az agressziót.

“Azóta nem tudom, hogy ez miből fakadt. Volt, hogy engem csaltak meg, volt, hogy én csaltam meg másokat. Mindaddig, amíg rájöttem, hogy ez a megcsalás oda-vissza miről szól. A párkapcsolat nem azt jelenti, hogy egymás tulajdonai vagyunk, mert amíg én tulajdonként tekintek a másikra, addig megcsalom. De nem a másikat csalom meg valójában, hanem önmagam hitét.”

Azt nem tudni, hogy végül indult-e  büntető eljárás az eset után, és hogy sikerült-e azóta rendezni kapcsolatukat.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Elgázolták Ryan Reynoldsot

info

Ismét kirabolták Kardashianékat

Edit

Hajdú Péter új barátnője elmondta, mit szól ahhoz, hogy Sarka Katához hasonlítják

Edit