Hirmagazin.eu
Bulvár

Csernus Imrét megkéselte felesége, súlyos sérüléseket okozott

Két­szer is be­le­vágta a kést Cser­nus Im­rébe má­so­dik fe­le­sége. A nép­szerű pszi­chi­á­ter azt mondja, egy­más­ból vál­tot­ták ki az ag­ressziót, ami­nek saj­nos ké­se­lés lett a vége.

Csernus Imrének nincs szerencséje a magánéletében. Míg első feleségét csak azért vette el, hogy sikeres orvos válhasson belőle, addig második házassága véres harcba torkollott, árulta el Krizsó Szilviának.

Csernus Imrét megkéselte felesége, súlyos sérüléseket okozott

A 10 bizalmas beszélgetés című könyvben adott interjújából derül ki, hogy a híres pszichiáter milyen testi és lelki sebeket hordoz valójában. Csernus nyíltan mesélt kapcsolatairól. Azt is elárulta, hogy először csak azért nősült meg, mert úgy vélte, hogy a szakmában csak úgy válhat sikeressé, ha családja is van.

Válása után megérkezett a nagy szerelem az életébe, és ahogy az lenni szokott, a nagy érzelmek mellé nem kevés dráma is társult.

“Fogott egy kést és belém vágta. Kétszer. Ez a megkéselés”

– fogalmazott Csernus.

Az első késszúrás az oldalát, még a második a bicepszét érte- olvasható a Borsban.

A szakember persze kielemezte a történteket. Úgy véli mindketten indulatosak voltak, és egymásból váltották ki az agressziót.

“Azóta nem tudom, hogy ez miből fakadt. Volt, hogy engem csaltak meg, volt, hogy én csaltam meg másokat. Mindaddig, amíg rájöttem, hogy ez a megcsalás oda-vissza miről szól. A párkapcsolat nem azt jelenti, hogy egymás tulajdonai vagyunk, mert amíg én tulajdonként tekintek a másikra, addig megcsalom. De nem a másikat csalom meg valójában, hanem önmagam hitét.”

Azt nem tudni, hogy végül indult-e  büntető eljárás az eset után, és hogy sikerült-e azóta rendezni kapcsolatukat.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Ábel Anita keményen kiosztotta Rippel Ferencet

Géza

“Meglátod, ott leszek a következő koncerted hangpróbájánál” – Zaklatójáról mesélt Tóth Vera

Mazsi

Dagad a családi botrány: Durván nekiment apjának Oszter Alexandra

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------