Hirmagazin.eu
Sporthirek

Cseh László: Itt az ideje, hogy abbahagyjam az úszást

Cseh László elmondta, mikor hagyja abba a versenysportot.

A 35 éves úszó a DIGI Sport híradójában, a Sport 24-ben azt mondta, ha sikerül a kijutás az olimpiára, akkor utána biztosan visszavonul, ha nem akkor az Eb volt az igazi nagy versenye.

“Az tudom, hogy Tokióban bármelyik lesz is – mondjuk a középfutam vagy a döntő – az utolsó úszásom, akkor az nemcsak ott, hanem az egész pályafutásom utolsó úszása lesz. Eldöntöttem, hogy ha továbbmegyek, akkor Tokióban lesz az utolsó versenyem, ha nem, akkor ez az Eb volt az utolsó, igazi nagy versenyem. Itt az ideje, hogy abbahagyjam az úszást. Lehet ezt még sokáig húzni-halasztani, meg sanyargatni magamat, de egyszer megálljt kell parancsolni az őrületnek” – nyilatkozta Cseh László.

Elmondta, hogy az ötödik olimpiájára készülő világbajnokunk elmondta, hogy feleségével együtt hozza meg a végleges döntést Tokióról.

“A feleségemen múlik nagyon sok, mert neki kell itthon maradnia, amikor én elutazom, és neki kell nélkülem lennie. Én úgy érzem, hogy a felkészülésben és a versenyzésben is ő az, akinek sokkal nagyobb dolgokat kell véghez vinnie.” – mondta.

A műsorban elmondta, hogy tudja, az Eb-n elért idején még javítania kell.

„A második felével voltak kisebb-nagyobb problémák, a mell- és a gyorsúszással. Kicsit dinamikusabbá kell tenni a mellúszást, a gyorson pedig valahogy jobban kell bírnom majd, ez mindenképpen nagyon fontos. És ennél az időeredménynél sokkal jobb idő kell szerintem az olimpián ahhoz, hogy egyáltalán döntőbe kerülhessek.” – mondta, aztán az is szóba került, hogy azért előfordult már az úszóvilágban, hogy valaki 35 évesen olimpiát nyert

Ha pedig körülnézünk az úszóvilágban, igenis van olyan versenyző, aki 35 évesen még olimpiát tudott nyerni: Anthony Ervin 50 gyorson lett olimpiai bajnok Rióban.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Pozsonyi Zita

Hasonló hírek

Múltidéző II.  Az első kamionversenyek titkai

Edit

Óriási siker: Fucsovics Márton életében először ATP 500-as döntőt játszik

Géza

Idénykezdés Ausztriában

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------