Hirmagazin.eu
Főoldal » Csapdába esett vaddisznó sebesített meg két férfit
Külföld

Csapdába esett vaddisznó sebesített meg két férfit

szekely
2015. 06. 15. – 13:30
forrás: MTI

A vaddisznó vasárnap először megharapta a 78 éves apát, majd 48 éves fia ellen fordult, miután a két férfi megpróbálta elkergetni az állatot a német főváros északi részén fekvő kertjükből.
Súlyosan megsebesített két férfit, apát és fiát, egy berlini kertben csapdába esett vaddisznó. A német fővárosban becslések szerint mintegy négyezer vaddisznó él.

A rendőrség közlése szerint a vaddisznó vasárnap először megharapta a 78 éves apát, majd 48 éves fia ellen fordult, miután a két férfi megpróbálta elkergetni az állatot a német főváros északi részén fekvő kertjükből. “A vaddisznó láthatóan pánikba esett és harapni kezdett, amikor nem találta a kiutat” – írta a Berliner Morgenpost című újság. A megvadult állattal végül egy vadász végzett, akit a rendőrség hívott ki a helyszínre.

Tisztviselők mintegy négyezerre becsülik a Berlin hárommillió lakosa mellett élő vaddisznók számát. Egyre több vaddisznó jelenik meg a városban élelem után kutatva, előfordul, hogy az állatok a forgalmat is feltartják, miközben sugárutakon vágnak át. Ennek ellenére ritka, hogy bárkire is rátámadnának.

Hasonló hírek

Megrázó lelet Pompejiben: riadt gyerek csontvázára bukkantak

Géza

Ausztrália pillanatra fellélegezhetett: hétfőn egész nap szakadt az eső a déli partokon – videó

Géza

Ezrek búcsúztak a néhai kancellártól, Helmut Kohltól

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------