Image default
Külföld

Csapdába esett vaddisznó sebesített meg két férfit

szekely
2015. 06. 15. – 13:30
forrás: MTI

A vaddisznó vasárnap először megharapta a 78 éves apát, majd 48 éves fia ellen fordult, miután a két férfi megpróbálta elkergetni az állatot a német főváros északi részén fekvő kertjükből.
Súlyosan megsebesített két férfit, apát és fiát, egy berlini kertben csapdába esett vaddisznó. A német fővárosban becslések szerint mintegy négyezer vaddisznó él.

A rendőrség közlése szerint a vaddisznó vasárnap először megharapta a 78 éves apát, majd 48 éves fia ellen fordult, miután a két férfi megpróbálta elkergetni az állatot a német főváros északi részén fekvő kertjükből. “A vaddisznó láthatóan pánikba esett és harapni kezdett, amikor nem találta a kiutat” – írta a Berliner Morgenpost című újság. A megvadult állattal végül egy vadász végzett, akit a rendőrség hívott ki a helyszínre.

Tisztviselők mintegy négyezerre becsülik a Berlin hárommillió lakosa mellett élő vaddisznók számát. Egyre több vaddisznó jelenik meg a városban élelem után kutatva, előfordul, hogy az állatok a forgalmat is feltartják, miközben sugárutakon vágnak át. Ennek ellenére ritka, hogy bárkire is rátámadnának.

Hasonló hírek

Francia civilekre ejtett bombát a francia vadászgép

Mazsi

Dollár százmilliókat veszített az IÁ

info

Előtérbe került a biztonság

Edit