Főoldal » Csalók éltek vissza Tatár Csilla és Liptai Claudia nevével
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Csalók éltek vissza Tatár Csilla és Liptai Claudia nevével

Több hírességet is behálózott már a fogyimaffia, hazugságokat terjesztenek a nevükben.

öbb százezer áldozata lehet azoknak a fogyasztószeres csalóknak, akik nemcsak vevőiket, hanem a hírességeket is átverik. A színésznők, énekesnők, tévések tehetetlenül figyelik, ahogy szélhámosok visszaélnek a nevükkel – írja a Bors. Több szakmai szervezet, komoly menedzsmentek és ügyvédeik, de még a rendőrök is hiába keresik több mint fél éve ezeket a csalókat.

A csaló cégek visszaéltek már Liptai Claudia, Ábel Anita, Dobó Kata, Szinetár Dóra, Pokorny Lia, Kovács Patrícia, Tóth Vera és Tatár Csilla nevével is. A celebek egy fillért sem kaptak azért, hogy velük reklámoznak egy terméket, de ennél sokkal súlyosabb gond, hogy a „fogyimaffia” által forgalmazott kapszulák veszélyesek lehetnek az egészségre.

KAMU HÍR, KAMU OLDAL! NE DŐLJETEK BE, NE RENDELJETK!!!Ma már a sokadik üzenetet kapom Tőletek, azzal kapcsolatban, hogy mi a véleményem egy bizonyos fogyasztó tablettáról, amit a nevemmel hirdetnek! ⁉️ Soha nem használnék fogyitablettát, SŐT kifejezetten károsnak tartom ezeknek termékeknek a használatát! Nem ettől fogtok lefogyni, nem ettől lesztek egészségesek (SŐT!). Én pedig soha nem adnám a nevemet és az arcomat ilyen termék promotálásához! Sport és helyes táplálkozásEz az alapja mindennek, nem a kamu tabletták!!!!🏃‍♀️🏊‍♀️🍓 Ne dőljetek be neki, nem ettől fogytam le én sem a szülés után, hanem tartottam egy dietát 3 hónapig, majd jött a rendszeres sport és a normális, egészseges táplálkozás!Ennek pedig már lassan 4 éve!

———————–

Hiába próbálnának perelni a hírességek, lehetetlen a csodás fogyást ígérő cégek nyomára bukkanni. Dobó Kata, Liptai Claudia és Ábel Anita közös menedzsmentje, ha találkozik egy-egy ilyen hirdetéssel, mindig megírja egy bejegyzésben, hogy vigyázzanak az olvasók, ne vegyenek semmit. Tatár Csilla pedig egyesével válaszol mindenkinek, akinek csak tud.

nlc

Hasonló hírek

Rendőrség: már nyolc holttest került elő a Dunából a Hableány áldozatain kívül

Mazsi

Figyelem! Ennek az autónak ne álljon meg senki!

Edit

Csaknem 600 embert károsítottak meg ausztriai állást ígérő csalók

Edit