Image default
Média és szórakozás

Csalást kiáltanak a Farm nézői! Van benne valami

At­tila és Sanya pár­baja után nézők so­ka­sága ki­ál­tott csa­lást a játék hi­va­ta­los kö­zös­ségi ol­da­lán. Akadt elé­ge­det­len­kedő, aki ké­pek­kel igyek­szik bi­zo­nyí­tani azt, amit Zé nem vett észre.

Mindössze három másodpercen múlott, hogy Attila helyett Sanya folytathassa a küzdelmet a húszmilliós fődíjért a Farmban. Nem csoda hát, hogy az egykori táncos rajongói górcső alá vették a döntő pillanatokat. Nem is tették hiába, ugyanis a szemfülesebbek észrevettek valami nagyon fontosat. Mégpedig, hogy az egyértelműen elhangzó szabályok ellenére, Attila nem pontosan hajtotta végre a lopótökös feladatot.

Attilánál még hiányzott néhány csöpp a sikerhez.

Csalást kiáltanak a Farm nézői! Van benne valami
Jól látszik, hogy nem csordult ki a folyadék…

Sanya betartotta a szabályt és elbukott.

Csalást kiáltanak a Farm nézői! Van benne valami 1

Fördös Zé a küzdelem kezdetén elmondta, hogy a tarajból csak azután lehet megszerezni a játék befejezéséhez szükséges kulcsot, ha a lopótökkel annyi folyadékot hordtak bele a játékosok, amennyi már túlcsordul a peremen. Akárhogy is nézzük, ez Attila esetében nem valósult meg, még akkor sem, ha csak millimétereken múlott a siker.Ennek fényében még egy kört kellett volna mennie, ami a végeredmény szempontjából sorsdöntően befolyásolta volna a párbajt.

Tekintve, hogy a tét mindkét játékos számára óriási, kíváncsian várjuk, mit lép az RTL Klub.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Szorul a Hurok

info

Csiszár Jenő lehet az új milánói főkonzul

Edit

Kereskedelmi tévéket büntetett a Médiatanács

Edit