Hirmagazin.eu
Főoldal » Csalás történt a magyar szépségversenyen! Lebuktak!!!
Bulvár

Csalás történt a magyar szépségversenyen! Lebuktak!!!

A nemrég megkoronázott szépségkirálynő hiába hullatta örömkönnyeit, mint utólag kiderül az eredmény nem reális. A szervezők elismerték, hogy valakik meghekkelték a végeredményt.

A Nemzet Szépe internetes közönségszavazást le kellett állítani, majd újra kellett indítani, amikor kiderült, hogy ismeretlenek meghekkelték a nemzetszep.hu weboldalt.

2018 júniusában kiválasztották a Miss National Hungary győztesét, de a közönségdíjra továbbra is interneten lehetett szavazni.

Azonban ismeretlen tettesek meghekkelték a Nemzet Szépe internetes oldalt, és pár óra leforgása alatt két versenyző több ezer szavazatot “kapott”.

“A weboldal rendszerébe beépített biztonsági protokollt megkerülve, nagy mennyiségű robotok által generált szavazat érkezett a Nemzet Szépe két indulójára.

A hekker támadás után a szavazást rövid időre le kellett állítanunk, majd úgy döntöttünk, hogy újraindítjuk a voksolást, így most mindenki egyelő esélyekkel indul” – mondta Felleg Tícián, a Nemzet Szépe alapító-tulajdonosa.

Az eset után további biztonsági programokkal látták el az oldalt, és újraindították a szavazást, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indulhasson.

Fenesi Krisztinával, a győztessel a közönségszavazáson legtöbb voksot összeszedő személy együtt utazhat Balira, hogy ott részt vegyenek a Miss Nation nemzetközi mezőnyében.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Szörnyű dolgoknak tette ki kislányát az anya!

Mazsi

Sebestyén Balázs durván kifakadt: „Kivan a tököm”

Géza

A halálsoron vetette oda a riporternek, hogy még több tucatnyi áldozata van

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!