Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Csalás miatt keresi a rendőrség (A cikk videót tartalmaz)

A ferencvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi beazonosításához. (2018. 05. 14., hétfő, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága 01090/796/2018. bűnügyi számon csalás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. április 16-án 10 óra 30 perc és 12 óra 30 perc között Budapest IX. kerületi otthonában egy ismeretlen nő hívta fel telefonon a sértettet, magát a lányának kiadva, és pénzt kért tőle kölcsön.  A sértett a lakásához küldött férfinak pénzt és ékszereket adott át.

A pénzt és az ékszereket átvevő férfi 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor piros baseballsapkát, fehér galléros piros kabátot, fekete nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A férfiról felvételek készültek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Forrás: police.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Nem történt erőszak? Megdöbbentő fordulatot hozott a szakértői jelentés a soroksári kocogó nő ügyében

Géza

Csőtörés buktatta le a dílert (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Repülővel, mentőautókkal indultak Veronába a magyar mentők

Edit