Image default
Bulvár

Családja helyett egy idegen nő tette rendbe Czeizel sírját!

Váratlan fordulat történt a kínos ügyben! A neves genetikus sírja borzalmas állapotban volt még hetekkel ezelőtt, most gyönyörű! Jelentkezett a nő, aki rendbe rakta!

A Ripost még három héttel ezelőtt írt arról: Czeizel Endre sírja szörnyű állapotban van, elhanyagolta családja a világhírű genetikus nyughelyét. Kilátogattunk az Óbudai temetőbe, ahol még szemetet is találtunk a síron.

Családja helyett egy idegen nő tette rendbe Czeizel sírját!
(Ripost)

Napokkal ezelőtt megnéztük, változott-e a helyzet: nagy meglepetésünkre, egyszeriben csodálatos virágokkal lett beültetve, mára rendezett, ki van gyomlálva a gaz, teljesen más képet fest a sírhely, mint hetekkel ezelőtt. Lapunk azt hitte, a család járt kint, ám később érdekes üzenetet kapott szerkesztőségünk.

Családja helyett egy idegen nő tette rendbe Czeizel sírját! 1

„Kedves Ripost! Czeizel Endre sírját nem a családja tette rendbe, hanem egy hölgy, aki a kislányai nyaralási pénzéből vett el, hogy virágot vegyen” – írta lapunknak Orsolya, aki összekötött bennünket Andreával, a jólelkű édesanyával.

„Egy csoportban láttam a híres genetikusunk sírját: csupa gaz és gondozatlan volt. Ma arra jártam, és kigazoltam a gyermekeimmel, és tettük rá 4 virágot. Nagyon elszomorít, hogy egy ilyen híres embernek ennyi jut” – mondta Andrea.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Nem iszik többet Gesztesi

Edit

A filmszínésznő nagy átalakulása: súlyos kilóktól sikerült megszabadulnia

info

Gálvölgyi János örökletes betegségtől tart

Mazsi