Hirmagazin.eu
Főoldal » Családja helyett egy idegen nő tette rendbe Czeizel sírját!
Bulvár

Családja helyett egy idegen nő tette rendbe Czeizel sírját!

Váratlan fordulat történt a kínos ügyben! A neves genetikus sírja borzalmas állapotban volt még hetekkel ezelőtt, most gyönyörű! Jelentkezett a nő, aki rendbe rakta!

A Ripost még három héttel ezelőtt írt arról: Czeizel Endre sírja szörnyű állapotban van, elhanyagolta családja a világhírű genetikus nyughelyét. Kilátogattunk az Óbudai temetőbe, ahol még szemetet is találtunk a síron.

Családja helyett egy idegen nő tette rendbe Czeizel sírját!
(Ripost)

Napokkal ezelőtt megnéztük, változott-e a helyzet: nagy meglepetésünkre, egyszeriben csodálatos virágokkal lett beültetve, mára rendezett, ki van gyomlálva a gaz, teljesen más képet fest a sírhely, mint hetekkel ezelőtt. Lapunk azt hitte, a család járt kint, ám később érdekes üzenetet kapott szerkesztőségünk.

Családja helyett egy idegen nő tette rendbe Czeizel sírját! 1

„Kedves Ripost! Czeizel Endre sírját nem a családja tette rendbe, hanem egy hölgy, aki a kislányai nyaralási pénzéből vett el, hogy virágot vegyen” – írta lapunknak Orsolya, aki összekötött bennünket Andreával, a jólelkű édesanyával.

„Egy csoportban láttam a híres genetikusunk sírját: csupa gaz és gondozatlan volt. Ma arra jártam, és kigazoltam a gyermekeimmel, és tettük rá 4 virágot. Nagyon elszomorít, hogy egy ilyen híres embernek ennyi jut” – mondta Andrea.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Kitálalt a konfliktusokról Geszti Péter: emiatt veszekedtek a feleségével

Mazsi

Több ezren követelik farkast kilövő igazgató távozását!

Mazsi

Ezért nem ihat évek óta egy korty alkoholt sem Aradszky László!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------