Főoldal » Családi tragédia változtatta meg Papadimitriu Athina életét
Bulvár

Családi tragédia változtatta meg Papadimitriu Athina életét

A színésznő évekkel ezelőtt egy autó balesetben veszítette el 23 éves testvérét, azóta lelkigyakorlatokkal gyógyítja a lelkét.

Lovaglással tölti mindennapjait Papadimitriu Athina. A színésznő állítja, állatainak és a természetnek köszönheti, hogy megtalálta a harmóniát és a lelki békéjét.

Athina hisz a spirituális erőkben, úgy érzi, a gyógyító energiák rengeteget segítettek neki. Egy családi tragédia miatt ismerkedett meg a lelkigyakorlatokkal, azt mondja, ezeknek köszönheti fittségét és boldogságát.

“Nem fáradok el soha, és nincs bennem semmiféle rossz érzés. A lovaimmal mindent megbeszélek, értem őket, ahogy azok is engem. Amikor a testvérem 23 évesen, egyik pillanatról a másikra meghalt egy autó balesetben, szörnyen éreztem magam. Fiatal voltam még, és hittem benne, hogy a testvérem energiája nem veszett el, csak átalakult. Ekkor kezdtem energiagyógyászattal foglalkozni” – mondta el a Ripost-nak a 64 éves színésznő, akinek, miután rendbe jött a lelke, teljesült élete legnagyobb álma is.

“Nemrég megkaptam életem legfontosabb elismerését, a Jászai Mari-díjat, amit még mindig alig hiszek el” – fogalmazott Athina.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Még bikinit sem vett magára! Hibátlan teste előtt hever a fél világ

Edit

Ilyen, amikor Szabó Zsófi smink nélkül napfürdőzik

Edit

Amber Rose kicsapta a biztosítékot

info