Hirmagazin.eu
Főoldal » Családi tragédia Ózdon: újabb részletek derültek ki a férfiról, aki megkéselte az élettársát, majd halálra szúrta két fiát – VIDEÓ
Belföldi hírek

Családi tragédia Ózdon: újabb részletek derültek ki a férfiról, aki megkéselte az élettársát, majd halálra szúrta két fiát – VIDEÓ

Az egyik fiát mellkason, míg a másikat hátba szúrta egy férfi Ózdon 2018 őszén. A részeg férfi az élettársát kezdte szurkálni, erre riadtak fel a gyerekek, akiket meggyilkolt. Az ügy hétfői tárgyalásán az orvosszakértők elmondták, csak a véletlennek köszönhető, hogy a nő nem halt meg, azaz nem lett három áldozat.

Egyik fiát mellkason, míg a másikat hátba szúrta az ózdi férfi. / Fotó: TV2 Tények

Egyik fiát mellkason, míg a másikat hátba szúrta az ózdi férfi. / Fotó: TV2 Tények

Korábban a Blikk is beszámolt arról, hogy 2018 novemberében Ózdon egy férfi meggyilkolta 14 és 16 éves nevelt fiait, az élettársát pedig majdnem megölte. Az agresszív családfő részegen ment haza, majd magához vett két kést, amivel a szobában alvó családjára támadt: először az élettársát, majd a segítségére siető fiúkat is megszúrta. A nő órákig együtt volt halott gyerekeivel, amikor sikerült kimenekülnie a házból és segítséget kérnie.

A férfi ügyét hétfőn távmeghallgatással, zárt ajtók mellett tárgyalta a bíróság. Többek között az igazságügyi orvosszakértőket hallgatták meg, akik elmondták, hogy az egyik fiú egy mellkasi, a másik pedig hátszúrásba halt bele. Az viszont, hogy a nő életben maradt, kizárólag a véletlennek köszönhető. A szúrás következtében a belső szerveit ért sérülések ugyanis önmagukban is életveszélyesek voltak – számolt be a Tények.

A szakértők azt is megállapították, hogy a férfi teljesen beszámítható volt a gyilkosság estéjén. Pásztor Gábor, ügyvéd a Tényeknek elmondta, az elmeállapotával kapcsolatos vizsgálat során kiderült, hogy a férfinek személyiség zavara van, ez azonban a bűncselekmény elkövetésében nem befolyásolta őt.

A férfi a bíróságon azt állította, hogy egy családi veszekedés fajult gyilkosságig, ami azért robbant ki, mert szerinte a párja lefeküdt gyerekeivel. Mint mondta, nem ő kezdte, hanem egyik nevelt fia támadt rá.

Az ügyben három héten belül várható ítélet.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Könyvbemutató a Rendőrmúzeumban

Géza

Dombóvár és Bátaszék is adna területet börtön építéséhez

info

Újra kellett éleszteni egy férfit a Szigeten

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!