Image default
Külföld

Családi tragédia: édesanyja karjaiban hunyt el a 11 éves kislány

A gyerek a fogkrémtől lett rosszul. Nem vették észre, hogy allergiás rá.

Allergiás reakciót váltott ki egy tejalapú fogkrém egy 11 kislánynál.Denise Saldat éppen 15 éves nővérével mosta a fogát West Covina-i otthonukban, amikor megtörtént a baj: a kislány sírva szaladt ki a fürdőszobából édesanyjához, akinek már kékülő ajkaival közölte, hogy nem kap rendesen levegőt. Denise Saldat még aznap este meghalt, jóllehet édesanyja egyből hívta a mentőket, és megpróbálta őt újraéleszteni is.

A kislány édesanyja, Monique Altamirano azt állítja: lányának a fogain lévő fehér foltok miatt írták fel a fogkrémet, ami végül a halálát okozta április 6-án, hiszen képtelen volt tőle levegőt venni. A család sosem vette észre korábban, hogy a fogkrém tejet is tartalmazhat, az erről szóló figyelmeztetések is elkerülték a figyelmüket. A tubuson ugyanis rajta volt, hogy a fogkrém egy Recaldent nevű, tejből származó fehérjét is tartalmaz.

Monique Altamirano a szörnyű eset után most arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy az emberek gondosan olvassák el a gyógyszerek papírjait – írta a Blikk.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

.. Ha ezt meghallod, elájulsz! Németországban, a migránsellenes posztolók súlyosabb következményekkel számolhatnak, mint a bűnözők! Oszd meg!

Géza

A Trump-féle külpolitika elsődleges célja az Iszlám Állam legyőzése

Edit

Kitálalt a chemnitzi események miatt kirógott rendőr: “Átverik a német népet!”

Géza