Image default
Bulvár

Családi dráma: Infúzióra kötötték Győzike nagybeteg édesapját!

A roma show­man édes­apja hosszú ideje szen­ved a fáj­dal­mas be­teg­ség­ben! Ál­la­pota nem javul, a csa­lád ag­gó­dik.

Nem indult jól az újév a Gáspár családban! 2015 márciusában hunyt el Győzike édesanyja, Marika néni, akit azóta is gyászolnak, és bizony édesapa sincs túl jól. Habár mindent megtesznek azért, hogy javuljon a bácsi állapota, nem túl biztatóak az eredmények.

Meg kéne műteni aput, de ő nem szeretne kés alá feküdni. Mi annyiban tudunk segíteni neki, hogy rendszeresen Zalakarosra hordjuk infúziós kezelésekre, és súlyfürdőt is kap. Nagyon súlyos gerincsérvtől szenved, fájdalmai vannak

– kezdte a Ripost-nak Gáspár Zsolti, a showman testvére.

Családi dráma: Infúzióra kötötték Győzike nagybeteg édesapját!
Fotó: DFP

“Még nem tettük túl magunkat anyukánk halálán, nagyon fáj a veszteség. Ráadásul most a gyermekem is megbetegedett, így igencsak rosszul kezdődött a 2017-es év. De nagy terveink vannak, amiről bővebben még nem beszélhetek. Célunk, hogy visszakerüljünk a képernyőre, és erre minden esély megvan! Az egy kis örömet hoz az életünkbe. Ránk fér” – árulta el a fiatalabbik Gáspár, akinek nagy kő esett le a szívéről.

“Győziék Törökországban voltak az isztambuli robbantás alatt, rettenetesen aggódtunk értük. Szerencsére szerdán épségben hazaértek. Megkönnyebbültünk” – tette hozzá Zsolti.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Őszinte vallomás: Ezért nem ünnepli születésnapját Jakupcsek

Mazsi

Őszinte vallomás: rettegett Hajdú Pétertől 18 évvel fiatalabb párja

Mazsi

Miley Cyrus és Liam Hemsworth olyat tett, amit hat éve nem

Géza