Főoldal » Családi dráma: A halál torkából tért vissza Fodor Zsóka bátyja!
Bulvár

Családi dráma: A halál torkából tért vissza Fodor Zsóka bátyja!

Az el­is­mert szí­nésznő nyár óta imád­ko­zott idős test­vére éle­té­ért! Most sze­ren­csére jobbra for­dult a férfi ál­la­pota, ám még így is van va­lami, ami nyo­masztja Zsó­kát.

Fodor Zsóka Venezuelában élő bátyjánál súlyos betegséget diagnosztizáltak az orvosok még hónapokkal ezelőtt. Tüdejének a 70 százaléka leállt, emiatt a szíve is borzasztóan legyengült. Most azonban a népszerű színésznő jó hírekkel tudott szolgálni: Béla állapota az utóbbi időszakban sokat javult!

“Hatalmas boldogság számomra, hogy a testvérem jobban van! Már kimozdulhat otthonról, kicsit dolgozgat is. Óriási volt a baj, de most stabil! Nagy szívfájdalmam viszont, hogy találkozni nem tudunk már többé” – kezdte kicsit letörten Zsóka, aki sajnálja, hogy ilyen távol sodródtak egymástól szeretett bátyjával.

Családi dráma: A halál torkából tért vissza Fodor Zsóka bátyja!
Fodor Zsóka színésznő
Fotó: DFP

“Tizenháromezer kilométer választ el bennünket. Ő elmúlt nyolcvan éves, és annyira azért nincs jól, hogy vállalkozzon egy tengerentúli útra. Én sem bírom már az ilyen hosszú repülést, ráadásul, ha én mennék hozzájuk, nagyon lefárasztaná Bélát, hogy egyfolytában fordítania kell. A családja spanyol, én pedig nem beszélek nyelveket.”

Így videobeszélgetésben kommunikálunk az interneten.Nem valószínű, hogy látjuk még személyesen egymást ebben az életben

– árulta el a színésznő.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Rossz hír érkezett: baleset érte Hernádi Judit lányát, Tarján Zsófit

Mazsi

Bizarr szerelem: nekik a korkülönbség és a méret se számít

Mazsi

Mi történt? Elhalasztja esküvőjét a magyar énekesnő

Mazsi