Image default
Külföld

Csak véletlenül találtak rá az élve eltemetett férfira! – VIDEÓ

A sze­ren­csé­jé­nek kö­szön­heti az éle­tét egy férfi, akit élve te­met­tek el a bra­zí­liai Cam­pos dos Goy­taca­zes vá­ro­sá­nak te­me­tő­jé­ben.

Amikor egy helyi nő kiment meglátogatni elhunyt családtagja sírját, észrevette, hogy valaki elmozdította a sír fedlapját, ráadásul vérfoltokat felfedezett fel rajta. Rögtön arra gondolt, hogy fosztogatók rongálták meg a sírt, ezért szólt a temetőőröknek és a rendőröknek, nézzék meg, ott van-e még a koporsó – írta a helyi sajtó.

A sír felnyitásáról videó készült, hogy megfelelően dokumentálják az esetet. Ami a szemük elé tárult, arra viszont nem számítottak! Mindenki legnagyobb meglepetésére egy összevert férfit találtak a sírban, eszméletlen állapotban.

Mint kiderült, a sebesült embert 1-2 napja dobhatták a sírba, miután alaposan megverték. A támadói alighanem azt hitték, hogy meghalt, és így próbálták meg eltüntetni  a testet. Azonban azzal nem számoltak, hogy valaki éppen akkor fogja meglátogatni a sírt. A férfi csak ennek köszönheti az életét.

A hatóságok közlése szerint a férfi főleg a fején sérült meg, ezért került kómás állapotba. Kórházba szállították, ahol stabilizálták az állapotát.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Teljesen megsemmisült a Sínai-félsziget felett lezuhant orosz repülőgép

Edit

Olaj ömlik az Adriába! Lőttek a jövő nyári üdülésnek?

Mazsi

Friss hír! Tragédia! Magyar kamionsofőr halt meg Déva mellett! Oszd meg!

Géza