Hirmagazin.eu
Főoldal » Csak egy játékos érdemelne győzelmet a Farmban?
Média és szórakozás

Csak egy játékos érdemelne győzelmet a Farmban?

Ér­de­kes né­gyes fogat küzd az el­ső­ség­gel járó húsz­mil­lió fo­rin­tért az RTL Klub já­té­ká­ban mi­u­tán Brigi ve­re­sé­get szen­ve­dett At­ti­lá­val szem­ben. Egy já­té­kos akad, aki meg is ér­de­melné!

Párbajok ide vagy oda, vannak bizonyos emberi tényezők, melyek eldöntetik egy emberrel, kiért is szorít egy valóságshow véghajrájában.Lássuk a Farm négy bent maradt játékosát és próbáljuk meg kitalálni, kinek szurkoljunk az utolsó pillanatokban is.

Csak egy játékos érdemelne győzelmet a Farmban?
Alszik és káromkodik…

Cintia az egyetlen nő…

Cintia nagyon fiatal még és bizony felelősségtudásból és szorgalomból egyaránt rosszul vizsgázott a Farmon töltött hetei alatt. Ellene szól továbbá, hogy képtelen parancsolni önmagának, és ha indulatba jön, veretesebben káromkodik, mint egy kocsis. Ettől függetlenül akadhat olyan forgatókönyv, hogy neki szurkoljunk.

Csak egy játékos érdemelne győzelmet a Farmban 1
Úgy hisztizik mint egy csaj…

Gergő a féltékenység mintapéldánya…

Amilyen férfias, éppen annyira hisztis is. Nem igazán emlékezhetünk hozzá hasonlóan furcsa érzelemvilágú játékosra a kis hazai reality történelemből. Bármilyen szituációban képes féltékenykedni és úgy hisztizni, mint egy óvodás. Ezt a képet még árnyalhatja kicsit, hiszen kedvese Brigi kiesett a játékból. Külső jegyeit tekintve egyébként tipikus hős, aki akár nyerhetne is ha…

Csak egy játékos érdemelne győzelmet a Farmban 2
A nők réme…

Attila az erőszakos agresszor…

Róla nagyon nehéz pozitívumokat összegyűjteni… Talán az állatok szeretete és a munkabírása teheti szimpatikussá. Ugyanakkor agresszív viselkedésével többször kiverte már a biztosítékot mind az RTL Klub nézőinél, mind pedig társainál. Ő az a karakter, akit sokak szerint be sem kellett volna engedni a Farmra.

Csak egy játékos érdemelne győzelmet a Farmban 3
Ő lehet a befutó?

Gábor a sötét ló…

Ő az, akiről lehetetlen rosszat mondani. Jólelkű izomember, akinek fontos szerepe van abban, hogy a játékosok még nem ugrottak össze végletesen. Igazi Grál lovag, aki méltó ellenfele lehet bárkinek egy párbajban.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Rémület a Szigeten, menekültek az emberek Ed Sheeran koncertje után

Mazsi

A mozdonyvezető szerelmi háromszöge

info

A játékosoknak nagyon bejött az új Windows

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------