Hirmagazin.eu
Főoldal » Csak álltak és nézték a haláltusát: tóba fulladt a horgász Kőszegen
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Csak álltak és nézték a haláltusát: tóba fulladt a horgász Kőszegen

Senki sem segített a fuldokló Gábornak, szerelme a partról nézte végig, ahogy a fáradtságtól megdermed, majd elnyelte a tó vize.

Horgásztóba fulladt hétfőn egy fiatal férfi Kőszegen. A parton állók nem segítettek Gáboron, szerelme hiába kért segítséget.

Horgászni ment a 31 éves V. Gábor és szerelme, Nikolett Kőszegen hétfőn délután, a fiatal férfi nagyon szerette a pecázást.

Egy etetőrakétának nevezett eszköz azonban véget vetett életének. Az ugyanis berepült a tó közepére. Bár a tóban tilos fürdeni, Gábor mégis beúszott az etetőért, ekkor történt meg a bajírja a Blikk.

“Torkom szakadtából üvöltöttem, hogy segítsenek neki, de senki nem mozdult, mindenki csak nézte, végül egy kutyát sétáltató fiatal és én hívtuk a mentőket – mondta a férfi összetört szerelme. A lány szerint Gábor nem ivott, nem drogozott, sőt úszni is kiválóan tudott.

“Tudott úszni, de sajnos sokat dolgozott az elmúlt időszakban, betegeskedett is. Sajnos a kimerült teste nem bírta a hideg vizet, és a bent maradó etetőrakétával már nem tudott a partra úszni” – tette hozzá a lány.

A mentőegységek nagy erőkkel kezdték keresni a ­fiatal horgászt, fél órán belül a nyomára is bukkantak. Egy szemtanú szerint végül sekély vízben találtak rá a horgász élettelen testére.

A férfit rengetegen gyászolják, a barátai szerint Gábor imádta a horgászatot, ami az élete része volt, évek óta élt-halt ezért a sportért, így csak egy szörnyű, véletlen baleset okozhatta a tragédiát.

Az elmúlt hetekben számtalan tragédia történt a vízpartok mentén, ami miatt az Országos Vízimentő Szolgálat elnöke már egy kétségbeesett közleményt is közzétett.

Felhevült testtel soha ne menjen azonnal a vízbe, csak ha már lehűtötte magát – hívják fel a figyelmet a hatóságok. A hirtelen hideg víz ilyenkor izomgörcsöt, legrosszabb esetben szívleállást okozhat.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Újra illegális migránsok… Rendőreink Húsvétkor is vigyázzák nyugalmunkat! Köszönjük munkájukat!

Géza

Felmentették Dopemant elsőfokon

Edit

Eltűnt Rácz Krisztofer, keresi a rendőrség a 11 éves kisfiút – a lakosság segítségét kérik..

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!