Hirmagazin.eu
Főoldal » „Csak 3 napig voltunk házasok„ – sírva borult férje koporsójára a fiatal özvegy
Külföld

„Csak 3 napig voltunk házasok„ – sírva borult férje koporsójára a fiatal özvegy

Cheyenne Cottrell nászútjának első napján a floridai napsütésben megfogta újdonsült férje kezét, majd végigsétáltak a homokon. Akkor még azt gondolta, hogy semmi sem választhatja őket szét, de azt még álmában sem sejtette, hogy három nap múlva özveggyé válik.

 

Fotó: Pixabay

 

„Dalton még soha nem látta az óceánt, kicsit tartott is tőle„ – emlékszik vissza a 24 éves tanárnő, Cheyenne. „Elképesztő volt együtt lenni. Nagyon szerelmesek voltunk, és őszintén úgy gondoltuk, hogy ez sosem érhet véget.”

A boldog fiatalok nászútjukat Floridában töltötték, ahol egyértelmű volt, hogy meg kell mártózniuk a vízben.

„Csak a bokánkig ért a víz, mikor elkezdtünk bemenni. Azt akartam, hogy Dalton megszokja az óceánt, mivel korábban csak kisebb tavaknál volt. Aztán kicsit tovább mentünk és nevetgéltünk, míg egy hullám el nem ragadta. A férjem kezdett pánikba esni, majd egy újabb hullám tovább sodorta oda, ahol a víz már a válláig ért. Én minden nyarat az óceánban úszva töltöttem, így próbáltam megnyugtatni és elmagyarázni, mit tegyen, de teljesen bepánikolt. Odaúsztam hozzá, de nem tudtam segíteni, behúzott a víz alá magával. Ekkor mindent számításba vettem, hogy mindketten életben maradjunk” – magyarázta az özvegy.

Amikor észrevett egy elhaladó mentőjárművet, Cheyenne segítségért kezdett kiáltozni.

„Egy vízimentő kezdett úszni felénk. Tudtam, hogy ha sikerülne Daltont néhány percig megtartanom, segíthetne nekünk. Eluralkodott rajtam a pánik, de megpróbáltam megnyugtatni magam és csodáért imádkoztam. Aztán Dalton hirtelen másodszor is behúzott a víz alá, ezúttal a hajamat fogta és nem tudtam a felszínre visszamenni. Rettegtem attól, hogy mindketten meghalunk. Valahogy ki tudtam szabadítani magam, majd ellöktem. Ezt a mai napig sajnálom, de tudom, ha nem tettem volna, mindketten meghaltunk volna„ – folytatta Cheyenne, akinek végül a bokájába kapaszkodott a férfi, de elfogyott az ereje. „A szemembe nézett, és azt mondta: „fáradt vagyok”. Aztán elvesztette az eszméletét és elmerült. Abban a pillanatban komolyan fontolgattam, hogy hagyjam magam megfulladni vele együtt. Úgy gondoltam, jobb lenne meghalni Daltonnal, mint nélküle élni.”Az életmentő mire kihúzta a vízből Daltont, már ellilut és nem lélegzett. Nem tudta újraéleszteni – írja a The Sun.

„Csak 3 napig voltunk házasok, szinte még fel se fogtam, mire már özvegy lettem„ – mondta a nő, aki sírva borult rá szeretett férje koporsójára a temetésen.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Képünk illusztráció

 

Hasonló hírek

Nagy bajban van Merkel, nehéz hetek várnak rá

Mazsi

Ferenc pápa: az egyháznak ismét közelednie kell az emberekhez

Géza

Elképesztő! Judith Sargentini: “A kiutasított bevándorlóknak több védelem járna!” Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!