Image default
Sporthirek

Cristiano Ronaldo megint segít

Cristiano Ronaldo sokadszor bizonyítja be, hogy rendkívüli az empatikus készsége, és hatalmas szíve van. A Real Madrid csillaga segített már éhező, beteg, sérült gyerekeknek is, most pedig egy – a terror miatt – árván maradt kisfiún esett meg a szíve.

Cristiano Ronaldo megint segít
Úgy tűnik, hogy sikerül a kezdeményezés, és Cristiano Ronaldo találkozik azzal a hároméves kisfiúval, akinek szülei életüket veszítették a múlt héten, amikor két libanoni merénylő felrobbantotta magát Bejrútban.

A terrortámadásban 200 ember megsebesült, több mint 40-en meghaltak, köztük Hajdar Musztafa szülei is. Az interneten az egyik libanoni riporter kezdeményezésére útjára indult egy fotó a fiúról Real Madrid-mezben, amely eljutott a spanyol klubhoz is, és természetes, hogy őket is megérintette az eset.

A fotót rengetegen osztották meg a #CristianoMeetHaidar hashtaggel, amelynek köszönhetően Hajdar története elérte a Real Madrid portugál klassziság. Arról még nincsenek hírek, hogy a találkozó mely időpontban lesz, de CR ismét kész segíteni, hogy a kis árvának mosolyt csaljon az arcára.

Ronaldo macsó imidzse mögött valódi, érző szív lakozik, és úgy tűnik, a sztár folyamatosan tesz is ezért, hogy az őt bírálók elhalkuljanak, és észrevegyék: nem csak a fociban tud maradandót alkotni.

Hasonló hírek

Kettős vereséggel kiesett a Debrecen az Európa Ligától

info

Babos Tímea el#337;dönt#337;s Wimbledonban

info

Képerny#337;n a két dél-amerikai vb-nyolcaddönt#337;

info