Hirmagazin.eu
Főoldal » Cooky már az édesanyjának is bemutatta új kedvesét!
Bulvár

Cooky már az édesanyjának is bemutatta új kedvesét!

A Nagy Duett zsűritagja már képtelen titkolni a világ előtt, hogy új szerelme van.

Minden jel arra mutat, hogy valósak a híresztelések, miszerint Cooky tizenhat éve tartó házassága végérvényesen zátonyra futott.

A Nagy Duett zsűritagját hetek óta egy csinos fiatal lány társaságában lehet látni, aki újabban az élő adásokra is elkíséri Cooky-t. Az ítész mindeddig kínosan ügyelt arra, hogy ne keltsenek feltűnést, de mégis lebukott.

Cooky már az édesanyjának is bemutatta új kedvesét!
A fiatal lány szünetben Cookyval beszélgetett.
Fotó: Markovics Gábor

Vasárnap este, amikor Cooky édesanyja is ellátogatott a stúdióba, bebizonyosodott, amit már korábban is sejtettünk, hogy a rádiós már nem él együtt a feleségével. Múlt vasárnap pedig új élete két legfontosabb nője is támogatta őt a háttérből.

Így az sem kérdés, hogy Cooky már be is mutatta édesanyjának a lányt.

A rádiós azonban nem kiáltja világgá a boldogságát, ami érthető is: tizenhat éves házasságát le kell zárnia. Ez nem lesz könnyű  számára, hiszen feleségéről, Adriennről mindig tisztelettel és szeretettel beszélt.

Néhány héttel ezelőtt mégis megtörte a csendet: mikor rákérdeztünk a házassági válságára, sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta azt.

Cooky már az édesanyjának is bemutatta új kedvesét! 2
Fotó: Markovics Gábor

„Kit érdekel az én házasságom? Engem sem érdekelt soha, hogy Michael Jackson mit csinált a magánéletében, a szakmai pályafutása miatt rajongtam érte. Meggyőződésem, hogy az embereket nem érdekli a privát életem, sokkal jobban díjazzák, hogy milyen szórakoztató műsorvezető vagyok” – jelentette ki Cooky.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Örömhír: Tatár Csilla gyermeket vár

info

Boldog szülinapot, Rihanna!

info

Alkohollal őrzi egészségét Koós János

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------