Főoldal » Conor McGregor kiütést ígért hétvégi ellenfelének
Sporthirek

Conor McGregor kiütést ígért hétvégi ellenfelének

Január 18-án több mint egy év kihagyás után ismét ketrecbe lép a sportágat igazán ismertté és népszerűvé tevő Conor McGregor.

Az UFC 246-os gáláján az ír ellenfele az amerikai legenda, Donald „Cowboy” Cerrone lesz az este fő attrakcióján Las Vegasban. Az esemény előtt mindenki számára nyitott sajtótájékoztatót tartott Dana White elnök és csapata.

Conor McGregor sajtóeseményei mindig sok izgalmat, nagy dumákat és több esetben komoly balhékat is tartogattak, így mindenki izgatottan várta a hétvégi meccs felvezetéseként az ír újabb akcióját.

Talán a hosszabb kihagyás vagy az igazi legendaként emlegetett „Cowboy” miatt a show elmaradt, de azért a 31 éves harcos így is megígérte, hogy nem megy végig a bunyó, kiüti a 36 éves amerikait.

Azt is kiemelte, hogy kedveli mostani ellenfelét, és örül neki, hogy ezzel a mérkőzéssel nemcsak ő, hanem a riválisa is részese lehet egy több millió dolláros csekknek, amit az UFC ad majd kettejüknek.

Az esemény végén a két bunyós felállt egymással szemben, de most sem székdobálás, sem kakaskodás nem volt, látszott, hogy tisztelik egymást a felek.

origo, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Dzsudzsák már a jövő héten átigazolhat a Bundesligába

Edit

Vörös Tibor és a Monori autocross

Edit

Ezüstérem az Eger Rally-n

Edit