Bulvár

Cini börtönmúltja miatt nem lép fel Kovács Kati?

Cini börtönmúltja miatt nem lép fel Kovács Kati?

Az énekesnő volt a táncdalfesztiválok történetének egyik legnagyobb alakja, mégis nemet mondott a lehetőségre, hogy a régi legendákkal lépjen fel.

Kovács Kati volt a táncdalfesztiválok történetének első és utolsó győztese is, így kézenfekvőnek tűnne, hogy ő is színpadra lép szombat este az 50 éves a Táncdalfesztivál címet viselő nagy koncerten.Ennek ellenére a legendás énekesnő távol marad az eseménytől.Zenészkörökben arról pletykálnak, hogy Kovács Kati nem akar egy színpadra állni Cinivel. Állítólag azért, mert Zalatnay börtönviselt.

A Ripost próbálta megtudni távolmaradásának okát, de Kovács Kati elhárította a kérdésünket. Egy internetes portálnak azonban azt nyilatkozta, hogy szombat este dolgozik. Lapunk azonban egyetlen Kovács Kati koncertről sem talált információt ebben az időpontban, így könnyen elképzelhető, hogy igazak a pletykák. Megkérdeztük Cinit, hogy mit szól a történtekhez.

Cini börtönmúltja miatt nem lép fel Kovács Kati 1
Fotó: Sulyok László

“Bárki bármit mond, iszonyúan tehetségesnek tartom Kovács Katit, akit mindig is szerettem. Annak ellenére is, hogy egy bolondos csaj, de szerintem nem mindig tudja, hogy jót vagy rosszat mond.

Ugyanakkor nagyon remélem, hogy nem igazak a pletykák, és nem miattam tagadja meg a táncdalfesztiválos múltját.

Hozzáteszem, épp így nem értem Koncz Zsuzsát, és az általam imádott Zoránt, akik szintén távol maradnak a bulitól”

– nyilatkozta Cini, aki korábban szerette volna, ha Kovács Kati fellép a február 5-ei nagy koncertjén az Erkel Színházban

Forrás: Ripost

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Lányok püfölték egymást a nyílt utcán Pesten! + Videó!

info

Őrjöng Klapka György! Több tízmilliós kár érte

Mazsi

Bruce Willis odáig van bombázó feleségéért

Edit