Hirmagazin.eu
Főoldal » Cigánysága miatt rúgták ki Győzike lányát
Bulvár

Cigánysága miatt rúgták ki Győzike lányát

Gás­pár Eve­lin sze­rint nem édes­ap­jára, hanem szár­ma­zá­sára hi­vat­kozva bo­csáj­tot­ták el több mun­ka­he­lyé­ről is!

A tévénézők szeme láttára cseperedett fel Gáspár Evelin, aki sokak számára példakép lehet: döbbenetes testi átalakuláson ment keresztül, ami az ő esetében egy drasztikus fogyást jelentett.Karrierje ezidáig mégsem úgy alakult, ahogy szerette volna.

“Facebook üzenetben rúgtak ki” – mondta péntek reggel a Mokkában a jelenleg stabil állással rendelkező Evelin. “Burkoltan ugyan, de számomra érezhetően a származásom miatt vált meg tőlem három hét után egy marketinges cég.”

Cigánysága miatt rúgták ki Győzike lányát

A csinos fiatal lány úgy gondolja, hogy eleget letett már az asztalra, ahhoz, hogy elismerjék, és a teljesítménye alapján ítéljék meg.

“Nyilván nem tudom elkerülni az előítéleteket, tekintve, hogy édesapám egy híres ember, így természetesen mindenkinek van véleménye rólam, de azt is figyelembe vehetnék, hogy van két felsőfokú nyelvvizsgám, egyetemre járok, és nem hiszem, hogy valaha panasz lehetett volna a szorgalmamra.” – zárta rövidre a témát Evelin, akinek jelenleg fix munkahelye van, és a szabadideje nagy részét az edzőteremben tölti.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Tényleg 18 kilós baba született Ausztráliában?

info

De édes: Harry herceg ezekkel a szerelmes sorokkal köszöntötte Meghant

Mazsi

Kegyeletsértő aukció! Whitney Houston halott lányáról készült képre lehet licitálni

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------