Image default
Külföld

Cicciolinának elege lett Olaszországból, hazaköltözik Budapestre! Szólj hozzá, oszd meg!

Az egykori …díva úgy döntött, otthagyja Olaszországot: Cicciolina Budapestre szeretne költözni az olasz parlament beperelése után.

Mint azt a Blikk is megírta, adótartozása miatt került szorult helyzetbe Staller Ilona, azaz Cicciolina, akitől megvonták az életjáradékot. Az egykori pornószínésznő a havi 2000 eurós összeget olasz képviselői tevékenységéért kapta, amit 1987 és 1991 között végzett, a 67 éves pornódíva így nagyjából 650 ezer forinttól esik el havonta. Staller Ilona – aki nemrég egy olasz tévéműsorban kelt ki magából – úgy döntött, bepereli az olasz parlamentet, s Magyarországra költözik.

– Éppen néhány napja egy élő tévéműsorban sértett meg Mario Giordano, a TG4 tévétársaság korábbi elnöke, aki szerint nekem eleve nem is járt volna az életjáradék. Persze hogy kiakadtam, hiszen nem „ungabungáztam” a parlamentben éveken át, hanem képviseltem azt a húszezer választót, aki rám szavazott. Na, többek között ezért is döntöttem úgy, hogy itthagyom Olaszországot. Pert indítottam a parlament ellen és remélem nem csak az elmaradt járandóságomat, de büntetést is fizetnek majd a végén. Addig pedig eladom a lakásaimat. Jelenleg kettő van a piacon, egy félmillió és egy háromszáznyolcvanezer euró értékű, ha pedig ezek elkelnek, árulni kezdem a fennmaradó három lakásomat is – mondta a Ripostnak Cicciolina, akinek öt római ingatlana van. Kettőt már árul, ezek együtt 250 millió forintot érnek.

Cicciolina egyébként Budapesten szeretne élni, méghozzá a Corvin-negyed új építésű részén. Azt mondja, táncolni már nem szeretne, de nem dől hátra: inkább egy-egy kozmetikai cég arca lenne, és szívesen nyitna nővérével egy ezoterikus irodát.

blikk

Hasonló hírek

Szívszorító, másokat mentve zuhant halálba a kétgyermekes édesapa

Mazsi

Házkutatások Németországban

info

Mégsem a harmadik, szökésben lévő merénylőt foghatták el?

Edit