Hirmagazin.eu
Főoldal » Céltalan bolyongás, majd teljes kudarc a Soros-hálózat újabb tüntetésén
Belföldi hírek

Céltalan bolyongás, majd teljes kudarc a Soros-hálózat újabb tüntetésén

A Soros-hálózat szélsőbaloldali aktivistái, a Soros-egyetem genderaktivistái, a teljes balliberális fordulatot végrehajtott, pusztán antiszemitizmusát megtartott Jobbik, és az ellenzéki fake news média ma is nekifutott a kormánybuktatásnak, az eddiginél is gyengébb eredménnyel.

Az este az erőszakos tüntetésekre lelkesen mozgósító bukott politikusok kínos szereplésével indult. A beszédeikre szinte senki nem volt kiváncsi. Aztán, amikor a tüntetők látták, hogy minden eddiginél kevesebben vannak, hosszas, teljesen céltalan vonulásba kezdtek, három hidat is érintve. Végül visszatértek a Kossuth térre, ahol azonnal a rendőrök dobálásába kezdtek. Petárdákat, fémpénzt, hanggránátokat dobtak a rendőrök közé, de nem tudtak oszlatást kiprovokálni. Ezután a tömeg szétszéledt, egy kisebb része a Sándor-palotához vonult. Ott ért véget a Soros-hálózat eddigieknél is kilátástalanabb próbálkozása.

A harmadik napi őrjöngés sikertelenségét az egyik fake news média szomorú mondata jellemezte, amikor a tüntetők visszatértek a nagyjából tíz kilométeres céltalan összevissza vonulgatásból:

A Kossuth tér optikailag nem tesz jót a tüntetőknek

Magyarul:még az előző napoknál is sokkal kevesebben voltak a téren.Napról-napra kevesebben vannak a nagyobb részt külföldről kitartott rendbontók.

A Soros-hálózat újabb megmozdulása délután öt órakor kezdődött a Kossuth téren.

A baloldal és az antiszemita Jobbik degenerált násza jegyében, az összes ellenzéki párt valamelyik vezetője ott tolongott a téren. A felszólalók és az újságírók viszont többen voltak, mint a tüntetők, hiába vártak majdnem fél órát a kezdéssel.

Vadai Ágnes felszólalását leszámítva a beszédek halálosan unalmasak voltak, így azokkal nem is fárasztanám az olvasókat.

A gyurcsányista politikus egyetlen mondatával azonban lerántotta a leplet a DK-Jobbik koalícióról.

Azt mondta ugyanis, hogy:Az ellenzéki pártok a DK-tól a Jobbikig egyeztetik minden lépésüket.Ennek a valóságtartalmában mi egy pillanatra sem kételkedünk, mivel a dolog nagyjából egy éve köztudott, de idáig – hivatalosan – sem balliberális, sem jobbikos politikusok nem ismerték el.

A beszédek végére összecsődített néhány száz ember kötelességtudóan és csalódottan nekilátott a vonulásnak. A Kossuth térről a Margit híd felé mentek, aztán irányt váltottak és a Nyugati pályaudvarnál kötöttek ki, majd az Oktogonon keresztül a Magyar Rádió Bródy Sándor utcai volt székházához értek. Itt rövid időre kettészakadtak: egy részük a Bródy Sándor utcában maradt, míg mások a Kiskörút felé indultak.

Többségük nemsokára visszament a Magyar Rádió volt székházához, ahola többi szélsőséges aktivistával együtt ocsmány, gyalázkodó rigmusokat kezdtek el skandálni.

Az este egyik legszánalmasabb pillanata következett: a tüntetők 10 percig kurjongattak a Bródy Sándor utcában, annál az épületnél, ahonnan a Magyar Rádió évekkel ezelőtt kiköltözött. Voltak, akik azt sajnálták, hogy ennyiben maradt a dolog.

Vajon mit akartak a gyakorlatilag üres épületnél? 

Közben a baloldali ATV tudósítója megkérdezte a sorosistákat, hogy merre tartanak, de azoknak fogalmuk sem volt róla.

Néhány százan lehettek, kevesebben mint az előző napokban.Itt azonnal a rendőrök provokálásába kezdtek, lökdösték őket, 20 centiről üvöldtöttek az arcukba iszonyú ostoba szövegeket. Aztán, hogy nem jött a várva várt könnygáz, dobálni kezdtek.

Füstgránátot dobtak a rendőrök közé, majd fémpénzzel kezdték dobálni őket.

A rendőrség hangszórón keresztül azonnal figyelmeztette a tüntetőket.

Közölték, hogy a tüntetés már nem békés és kérték azokat, akik magukat békés tüntetőknek tartják, hogy álljanak messzebb a randalírozóktól. Persze, szinte senki nem ment el, hiszen a cél éppen az összecsapás volt. Arra is figyelmeztettek, hogy törvényellenes a sorfal lökdösése, a rendőrök dobálása, az arcok eltakarása.

A tömegben EU-s és vörös lobogók lengtek a balliberális pártok, illetve a Jobbik zászlói mellett.

Az elmúlt időszakhoz képest az a különbség, hogy most több jobbikos zászlót is volt,

kiemelve így a balliberális tábor és a Jobbik megbonthatatlan, nemzetellenes koalícióját.

A viccpárt, a Momentum néhány lobogója is látható volt. 

Mindenesetre vicces volt emlékezni arra, hogy Sneider Tamás több ezer vidéki jobbikost ígért a pénteki tüntetésre, de összesen lehettek néhány tucatnyian az antiszemita párt hívei.

Természetesen megjelent egy tiltott önkényuralmi jelkép, a vörös csillag.

Az agresszív tüntetők majdnem két órán keresztül provokálták, dobálták a rendőröket, hol petárdákkal, hol fémpénzzel. A fake news média megpróbálta elhitetni olvasóival, hogy alig hallatszik a rendőri figyelmeztetés, ezt azonban a Soros-brigádok cáfolták meg azonnal, amikor skandálva visszhangozták a felszólítás egy-egy sorát.

Végül fél 12 után nem sokkal, látva a rendőrök nyugalmát és profizmusát, csalódottan szétszéledtek.

A rendőrök az agresszíven viselkedő tömegből három férfit állítottak elő. A férfiakat – akik közül egyikük az arcát maszkkal eltakarta – a rendőrök kiemelték a csoportosulásból és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállítják.

Néhány tucat tüntető a Várba, a Sándor-palotához ment, aztán, amikor látták, hogy a többség nem jön utánuk, szétszéledtek.

Hadházy bevallotta, hogy az ellenzék törvénytelenül cselekszik

Pécsen a volt LMP-s politikus, Hadházy Ákos és az antiszemita, cigányellenes, és homofób momentumos Nemes Balázs vezetésével tartottak kisebb megmozdulást.

Az Origo birtokába került hangfelvételek alapján, Nemes beszédében kijelentette, hogy

nincs más eszközük, csak az erőszak.

Hadházy pedig elismerte: az ellenzék törvénytelenségeket csinál, és tudatta, hogy a jövőben is törvénytelenül fognak eljárni.

A balliberális politikusok által felhergelt rendbontók ezt követően tojással dobálták meg a Dunántúli Napló szerkesztőségét.

Forrás: Origo

Hasonló hírek

Már tesztelik a jövő postáját

Mazsi

Vészhelyzetet kell hirdetni, erre szólították fel a magyar kormányt

Mazsi

Leleplező rejtett kamerás felvétel: mázsaszámra hozták be az országba fertőzött marhahúst

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------