Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Caramelék őszintén beszéltek lányuk állapotáról! Ez tartja bennük az erőt nap mint nap!
Caramelék őszintén beszéltek lányuk állapotáról! Ez tartja bennük az erőt nap mint nap!

Caramelék őszintén beszéltek lányuk állapotáról! Ez tartja bennük az erőt nap mint nap!

Hirdetés

Budapest – Rajongói tartják az erőt Molnár Ferenc Caramelben (36). Az énekes és felesége nagyon nehéz időszakon megy keresztül.

Caramel egy hónapja Facebook-oldalán bejelentette, hogy kislányukat, Szofit (3) leukémiával diagnosztizálták. A bejegyzés alá eddig több ezer hozzászólás érkezett mind a rajongóitól, mind pedig közismert emberektől, hogy kifejezzék támogatásukat a családnak.

Caramel és felesége már az elején elhatározták, hogy nem szeretnének kislányukról nyilatkozni, de követőinek mindenképpen ki szerették volna fejezni köszönetüket.

– Szeretném elmondani a közönségnek, hogy nagyon sok olyan pillanat van, amikor csak elolvasom azokat a kommenteket, amiket az oldalamra írtak. Sajnos, még nem volt érkezésem ezekre hivatalosan is válaszolni.

Voltak azonban olyan pillanatok, amikor csak ezek adtak erőt. Nagyon szépen köszönjük a több ezer hozzászólást. Olyan szeretetet kaptunk az olvasóktól meg a közönségtől, hogy azt nem is tudom megköszönni – mondta Caramel a Blikknek.

A munka azonban nem állt meg. Az énekes már a bejelentéskor kifejezte szándékát, miszerint a fellépéseinek és feladatainak mindenképpen igyekszik eleget tenni. Például vasárnap is látható lesz a Tavaszi Fesztiválon, de a nyárra több nagyszabású koncertre is készül meglepetésekkel, ezzel is visszaadva rajongóinak a feléjük irányuló sok szeretetet. Először június 22-én lép fel egy jó hangulatú popos műsorral a Budapest Park színpadán.

Ezt követően pedig augusztus 20-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon egy kétrészes ünnepi gálakoncertet ad. Ennek a különlegességét az adja, hogy a szünetében a nézők pompás helyről láthatják a tűzijátékot, valamint Caramel két, eddig sosem hallott számot is bemutat.

Forrás: www.blikk.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: