Hirmagazin.eu
Főoldal » C. Sándor minden ok nélkül felpofozta, ököllel ütni kezdte a fejét, bordáit, gyomrát, végül a földre kerülve a sértettet tovább rugdosta, majd prostitúcióra kényszerítette a kiskorú lányt..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

C. Sándor minden ok nélkül felpofozta, ököllel ütni kezdte a fejét, bordáit, gyomrát, végül a földre kerülve a sértettet tovább rugdosta, majd prostitúcióra kényszerítette a kiskorú lányt..

Vádemelési javaslattal fejezte be a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya annak az ügynek a nyomozását, amelyben egy 35 éves férfi, valamint 22 éves élettársa gyanúsított.

A nyomozás adatai szerint a Hajdú-Bihar megyéből származó C. Sándor és élettársa, S. Cintia pilisi tartózkodási helyükön 2018 márciusától 2018 augusztusáig elszállásolták, kábítószerrel kínálták kiskorú áldozatukat, majd arra kényszerítették, hogy pénzért férfiakkal létesítsen szexuális kapcsolatot.

A 16 éves lány kezdetben önként időzött barátnőjénél, a bántalmazások 2018. július elején kezdődtek. C. Sándor minden ok nélkül felpofozta, ököllel ütni kezdte a fejét, bordáit, gyomrát, végül a földre kerülve a sértettet tovább rugdosta. Később folytatta a bántalmazást, a sértett az udvarra menekült előle, ám támadója két kést dobott utána, majd lefogta. Egy ruhadarabot tekert a lány nyaka köré és eszméletvesztésig fojtogatta. A hideg víztől magához térő, a szobába berángatott és megfenyegetett áldozat kénytelen volt közösülni bántalmazójával. Később hetente több alkalommal kellett ezt megtennie, sőt az is előfordult, hogy S. Cintia nemcsak hogy végignézte a kiskorú bántalmazásait, de folyamatosan hergelte élettársát.

Egy idő után C. Sándor pénztelenségre hivatkozva futtatta a lányt, akinek álnéven és magát nagykorúnak hazudva kellett a beszervezett férfiakkal közösülnie. A családja megölésével folyamatosan megfélemlített áldozat nem mert ellenkezni, tette amire kényszerítették.

A rémálom 2018 augusztusában ért véget, a lány egy adandó alkalommal felhívta szüleit, akik kimenekítették gyermeküket.

A letartóztatott C. Sándor tagadta a terhére rótt bűncselekmények elkövetését, szabadlábon védekező élettársa nem tett vallomást.

Az emberkereskedelem bűntettének, kerítés bűntettének és kóros szenvedélykeltés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Pest megyei vizsgálók befejezték, a keletkezett iratokat megküldték az ügyészség részére.

police, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Beszakadt az aszfalt Debrecenben, két sávot is elfoglal a hatalmas kráter – óvatosan közlekedjünk!

Géza

Büntetőfékezéssel okozott balesetet – videó

Géza

Sok a sérült: leborotválta egy busz tetejét a magasságkorlátozó kapu

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!