Image default
Belföldi hírek

Bűnügyi sarok: legfrissebb bűnügyi hírek (+videó)

Most jött a hír! Csoportos rablás elkövetőit fogták el a Budapest, belvárosi rendőrök (Budapesti Rendőr-főkapitányság)

A belvárosi rendőrök elfogták azt a román állampolgárt és két fiatalkorú társát, akik kiraboltak két férfit Budapesten.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 29 éves román állampolgár és két 17 éves balajti lakos 2017. október 10-én éjszaka kirabolt két férfit, akik egy belvárosi szórakozóhelyről a Nyugati pályaudvar irányába tartottak.

Az egyik férfit fellökték, majd a földön fekvő sértettet bántalmazták. A másik férfi megpróbált a barátja védelmére kelni, de ezután őt is bántalmazták és a mobiltelefonja átadására szólították fel. Miután a sértett nem adta oda a telefonját, a rablók kivették a kezéből, majd lefogták és elvették a nála lévő pénzt is. A férfi és a két fiú ezt követően elmenekült a helyszínről.

A belvárosi rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények, valamint a térfigyelő kamerák felvételei alapján beazonosították az elkövetőket, akik ellen 2017. október 13-án elfogatóparancsot adtak ki.

Az egyik 17 éves fiút 2017. október 16-án a Pest megyei rendőrök fogták el Dunakeszin egy közúti ellenőrzéskor. Még aznap este a belvárosi rendőrök elfogták a másik két elkövetőt is Budapest, XXII. kerületi lakcímeiken.

A kép illusztráció

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a román állampolgárt és két fiatalkorú társát csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Forrás: police.hu

Képek: police.hu, delmagyar.hu

Hasonló hírek

Most kaptuk a hírt! Felháborító kegyetlen bűncselekmény! Megerőszakoltak egy beteget az esztergomi pszichiátrián!

Géza

Itt a megoldás, mit kell csinálni kidobás helyett az élelmiszerrel

Mazsi

Emmi: a gondtalan gyermekkor biztosítása a feladat

info