Hirmagazin.eu
Főoldal » Bűnügyi sarok: eltűnésük miatt keresi a rendőrság a gyermekeket!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Bűnügyi sarok: eltűnésük miatt keresi a rendőrság a gyermekeket!

A Budapest, pesterzsébeti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Matkó Szimónia eltűnése ügyében! (2017. 11. 26., vasárnap, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/8613/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Matkó Szimóna eltűnése ügyében.

A lány 2017. november 24-én XX. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Matkó Szimóna körülbelül 162 centiméter magas, barna szemű, hosszú szőke hajú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Matkó Szimónát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

A Budapest, hegyvidéki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Kolossy Krisztina eltűnésse ügyében! (2017. 11. 25., szombat, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága 01120/5672/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Kolossy Krisztina eltűnése ügyében.

A lány 2017. november 25-én egy VIII. kerületi kulturális intézményből ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Kolossy Krisztina körülbelül 170 centiméter magas, barna szemű, vállig érő barna hajú, szemüveges. Eltűnésekor fekete kötött sapkát, kapucnis fekete kabátot, fekete farmernadrágot és fekete félcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Kolossy Krisztinát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

A Budapest, hegyvidéki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Dávid Vanessza eltűnésse ügyében! (2017. 11. 25., szombat, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága 01120/5671/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Dávid Vanessza eltűnése ügyében.

A lány 2017. november 24-én Budapest XII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Dávid Vanessza körülbelül 165 centiméter magas, barna hajú, barna szemű.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Dávid Vanesszát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

A monori rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Rácz Melinda Anita eltűnésse ügyében! (2017. 11. 24., péntek, Monori Rendőr-főkapitányság)

A Monori Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Rácz Melinda Anitát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

A Budapest, XI. kerületi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Farkas Lili Mária eltűnésse ügyében! (2017. 11. 24., péntek, BUDAPEST XI. KER. RK)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Farkas Lili Máriát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Háromkilós kődarab zúzta be menet közben Hanna autójának szélvédőjét: centiken múlt a tragédia

Géza

Szervezett autótolvajok garázdálkodnak az utcákon!

Mazsi

Élettársát és a nevelt gyermekét is rendszeresen bántalmazta!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------