Főoldal » Büntetni indultak a svéd “ellenállók”
Külföld

Büntetni indultak a svéd “ellenállók”

Forrás: hirado

Bevándorlás-ellenes tüntetők csaptak össze a rendőrökkel péntek este Stockholm belvárosában. Az 50 csuklyás, maszkos férfi először békésen vonult fel a svéd fővárosban, majd amikor a rendőrsorfalhoz értek, összeverekedtek velük. A rendőrség három embert vett őrizetbe, egyikük ököllel ütött meg egy rendőrt.

Büntetni indultak a svéd "ellenállók"

Mára kiderült, hogy „büntető” akcióról volt, a felvonulók célja az volt, hogy megbüntessék a Stockholmban (és Göterborgban is) garázdálkodó „utcagyerekeket”, fiatal migránsokat, akikkel a svéd rendőrség a híradások szerint nem igazán tud mit kezdeni: lopnak, embereket molesztálnak – jelentette a közmédia finnországi tudósítója.

Bár a rendőrséghez nem érkezett feljelentés, három embert állítólag őrizetbe vettek, egyet le is tartóztattak, úgy tudni, ő ököllel támadt egy rendőrre. A több skandináv országban is jelen lévő “ellenálló” csoport a közösségi oldalakon szerveződött, de papírcetliken is hívta az embereket a büntető akcióra – hangzott el a beszámolóban.

Hasonló hírek

Öngyilkos lett egy 12 éves kislány, miután megnézte az amerikában népszerű sorozatot

Géza

Túlélte a Las Vegas-i mészárlást a házaspár, két héttel később együtt haltak meg

Mazsi

Egy szövetségi bíró felfüggesztette az abortusztörvényt az amerikai Missouri államban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------