Főoldal » Bundestag-elnök: Németország büszke lehet magára
Külföld

Bundestag-elnök: Németország büszke lehet magára

MTI 2015. szeptember 8.

Tekintettel a német történelemre, bámulatos és bátorító, hogy bajban lévő emberek Németországot szabad és biztonságos helyként tartják számon, ahol védelmet és segítséget kapnak, a Németországban élő emberek segítőkészsége pedig büszkeségre ad okot – mondta a német törvényhozás alsóházának (Bundestag) elnöke kedden Berlinben.

hirmagazin_2015-09-08_112557

Norbert Lammert a Bundestag őszi ülésszakát megnyitó beszédében valamennyi képviselő nevében köszönetét és tiszteletét fejezte ki a menekülteket munkával és pénzzel segítő polgárok iránt.

Az önkéntesek elkötelezettsége “a legmeggyőzőbb válasz a dohos előítéletekre és a nyílt idegengyűlöletre, amely sajnos ugyancsak hozzátartozik országunk valóságához” – tette hozzá a konzervatív CDU tekintélyes politikusa.

A “szégyenletes” támadásokat a menekültek szállásai és rendőrök ellen “egy apró, de nagyon hangos kisebbség” követi el, amely “a félelem és a megfélemlítés légkörét akarja kialakítani” – mondta Norbert Lammert.

Hasonló hírek

Hatszor erőszakolt meg két afrikai egy svájci nőt

Mazsi

Négy évre ítélték a berlini mészáros római segítőjét!

Mazsi

German Defense Minister von der Leyen poses with EU Commission President Juncker in Brussels German Defense Minister von der Leyen poses with EU Commission President Juncker in Brussels – Copyright REUTERS/Francois Lenoir TPX EU top job: MEPs blast Tusk over von der Leyen’s controversial nomination last updated

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------