Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Bu­lizni in­dult a 40-es nő a 18 éves fi­ú­val, tra­gé­dia lett a vége – megdöbbentő részletek a halálos balesetről

Vég­zett a mun­ká­val a gyár­ban, majd a vele egy fedél alatt élő 18 éves fi­ú­val bu­lizni in­dult az édes­anya, aki ha­lá­los bal­ese­tet szen­ve­dett va­sár­nap éjjel Ba­lin­ká­nál.

A nő csa­ládja szá­molt be a tra­gé­di­á­ról a Ri­post-nak

Vérfolt az aszfalton és ezernyi törmelék – ezek árulkodnak a vasárnap éjszakai tragédiáról, ami Balinka és Bakonycsernye között történt.

Fotó: Police.hu

A balesetben egy 40 éves édesanya, D. Éva és egy vele egy fedél alatt élő fiatalember, a 18 év körüli H. Márió vesztette életét. A Suzukit vezető nő letért az útról, majd miután egy fatörzs visszadobta őket, nekiütközött egy busznak, ami 30 méteren át vonszolta a rommá tört autót. Mindketten azonnal meghaltak. A fiatalember a deltahirek.hu információi szerint hátrarepült, és fejjel lefelé szorult a roncsba. A buszon a sofőrön kívül két utas volt, ők nem sérültek meg, de a sofőrt később mentősök láttak el, mert sokkot kapott.

„Engem is hívott – ha megyek, én is meghalok”

„Hajnali négykor keltettek a rendőrök, hogy nagyon rossz hírük van” – emlékezett vissza a -nak D. Éva sógornője, Kitti.

„Összeszorult a gyomrom, amikor elmondták, hogy Éva éjjel meghalt egy balesetben. Majdnem én is vele voltam… A tragédia előtt hívott, hogy ha végez a munkában a gyárban, hazajön, átöltözik és menjünk bulizni!

Mondtam, hogy nincs kedvem, emiatt így utólag kicsit bűntudatom is van. De ha én is megyek, akkor viszem a fiamat is, és lehet, hogy mi is ott halunk meg…

” – állt meg egy pillanatra, majd folytatta.

„Az autója most szervizben van, ezért kibérelte a fehér Suzukit, azzal indult útnak. Mellette Márió, azaz Dzsangó (mindenki csak így becézte) ült. Évi férjnél van, de a férje egy ideje Németországban dolgozik. Hónapok óta egy fedél alatt élt a fiúval, így nem volt meglepő, hogy együtt indultak el bulizni.”

Fotó: Sulyok László
Éva férje a tragédia hírére azonnal elindult Németországból haza Balinkára.

„Telefonáltak, hogy meghalt az anyám”

 megtalálta a balesetben elhunyt asszony fiát, Patrikot is, aki Móron tanul.   „Csak reggel tudtam meg, hogy meghalt az édesanyám” – kezdte Patrik.

„Kitti hívott fel és mondta el, hogy nála jártak a rendőrök. A hírekből tudtam meg pontosan, hogy mi is történt. De képtelenségnek tartom, hogy 120-szal hajtott! Azon a részen nagyon sok a vad, szerintem egy állatot kerülhetett ki és már képtelen volt irányítani az autót…”

ripost

Hasonló hírek

Matt részegen forgalommal szembe hajtott a Kisvárdai kamionsofőr

Géza

Tömegbaleset – Katonai járművek karamboloztak az M7-esen, több sérült van, mentőhelikopter vitte el őket

Mazsi

Megszólalt a rendőrség a csomagtartóban talált, halott nő ügyében – Vizsgálat indult – VIDEÓ

Mazsi