Hirmagazin.eu
Főoldal » Bujtor István özvegye szívszorító vallomást tett férjéről – 30 évig szerették egymást
Életmód hírek

Bujtor István özvegye szívszorító vallomást tett férjéről – 30 évig szerették egymást

Bujtor Judit három évig a lakásból sem tette ki a lábát, annyira megviselte a gyász.

Bujtor István 2009 szeptemberében távozott az élők sorából, halála akkor az egész országot megrázta. A 67 éves korában elhunyt színművész második felesége, Judit 30 éven át szerette Ötvös Csöpi megformálóját. Az özvegy őszintén vallott arról a Borsnak, milyen is volt kettejük kapcsolata.

Ő volt élete nagy szerelme

Judit és Bujtor István már gyerekkoruk óta ismerték egymást, mégis csak a ’80-as években kezdtek közeledni egymáshoz. Óriási szerelem volt az övék, még a távkapcsolat sem ártott a kapcsolatuknak.

– Négy évig voltam a Malév müncheni képviseletének vezetője, István hétvégente járt ki, de én is haza-hazalátogattam. Mindent meg tudtunk beszélni, és mindig támogatott a karrieremben – mesélte a lapnak.

Bujtor özvegye a férjében leginkább a bölcsességét és az intelligenciáját szerette, emellett szerinte a színészlegenda nagyon jó ember volt.

SUGÁRZOTT BELŐLE AZ EMBEREK SZERETETE, HA CSAK KÉT MONDATOT BESZÉLT VELED, AZ IS MEGRAGADT BENNED.

– Mindig tudtuk, hogy összetartozunk, és még én sem tudtam arról, amikor korábban valahol azt nyilatkozta: “az élet túl rövid ahhoz, hogy ne Judittal töltsem”. Ennél szebbet egyetlen nő sem kívánhat – magyarázta a lapnak.

Annyira erős volt a kapcsolatuk, hogy amikor a színész elhunyt, az Juditot rettenetesen megviselte.

– Három évig talán még a lakásból sem mentem ki. Olyan érzés volt, mintha levágták volna az egyik kezemet. Nem tudtam mit kezdeni az életemmel.

Az özvegy szerint neki az a fő életfeladata, hogy ápolja Bujtor István emlékét, az idén 15. születésnapját ünneplő Tihanyi Szabadtéri Játékokat, amit anno még Bujtorral kezdtek el, most már ő szervezi. Megalapította a Bujtor-emlékgyűrűt, amellyel a Veszprémi Petőfi Színház háttérmunkásait ismerik el, illetve Balatonfüreden a színészlegendának már szobrot is állítottak. Judit szerint, bár férje már nem él, de odaföntről továbbra is figyeli őt, és folyamatosan küldi neki az erőt és a támogatást.

Foto: Mokka

Forrás: Femina

Hasonló hírek

Ez a gyermekorvos megmutatja, hogyan tudod egy pillanat alatt lenyugtatni a síró babádat – VIDEÓ

Mazsi

Ez történik a szervezetedben, ha 20 másodpercig ölelsz valakit

Mazsi

Hódít az év legundorítóbb itala, a kólás tej

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------