Hirmagazin.eu
Főoldal » Bujtor István özvegye: Levelet írt a férjem a túlvilágról!
Kultúra

Bujtor István özvegye: Levelet írt a férjem a túlvilágról!

Nyolc éve hunyt el Bujtor István, aki májusban ünnepelte volna 75. születésnapját. Szerettei mára feldolgozták a tragédiát, mi több, a könnycseppek mellett már mosolyogni is tudnak, a derűs emlékek gyógyírként szolgálnak a sosem múló fájdalomra.

Érdekes levél került elő a színészlegenda születésnapi rendezvényéről, amit az özvegy csak a Ripostnak mutatott meg!

Bujtor István özvegye felejthetetlen születésnapi színdarabot rendezett elhunyt férje emlékére, melyen részt vettek a művész családtagjai, barátai és kollégái. Kern András különleges módon idézte meg a színészlegendát: klaviatúrát ragadott, és egy nem mindennapi levelet fogalmazott… Ezt adta át Judit asszonynak. Eddig nem akarta nyilvánosságra hozni az üzenetet, de a Ripost-tal kivételt tett.

Bujtor István özvegye: Levelet írt a férjem a túlvilágról!
Fotó: Szabolcs László

“Meghatódtam, potyogtak a könnyeim, amikor azt a csodálatos levelet olvastam! Tulajdonképpen a férjem a mennyországból szól hozzánk, itt élőkhöz, Kern Andrison keresztül, abban a stílusban, ahogy beszélt, ahogy élt. Mialatt olvastam, lepergett előttem a gyönyörű, közös életünk. Ez a levél számomra véletlenül sem morbid. Ezt jól tudta Andris is, ezért írta meg. Ha hiányzik a férjem, csak előveszem és megelevenedik” – mondta a lapunknak Bujtor özvegye, aki boldog, hogy férje emléke a mai napig elevenen él mindenkiben.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Abraham Lincoln csodálatos levele a fia tanárához

info

Ők kapták idén az Európai Unió Irodalmi Díját

info

Több tízezren kóstolták a magyar ízeket

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!