Image default

Budapest fürdői, strandfürdői, gyógyfürdői: 1. fürdő

Újlak Uszoda

Az Újlak Uszoda fedett és nyitott medencékkel, szaunákkal és különböző sportolási lehetőségekkel várja a vendégeket.

Az egész évben nyitva tartó uszodában egy 25 méter hosszú, 11 méter széles, váltakozó mélységű, 28 fokos úszómedence található. Az uszodában korszerű beléptető rendszer és üzembiztos zárakkal ellátott, új öltözőszekrények garantálják a biztonságot. A fedett részen 12 és 8 férőhelyes szaunák, masszázsszolgáltatások és egy büfé áll a vendégek rendelkezésére.

A nyári szezonban megnyíló strandon egy fürdőmedence és gyermekpancsoló szolgája a kikapcsolódni vágyók igényeit. A parkban homokozó, homokos strandröplabda pálya, ping-pong és büféterasz szolgáltatások várják a család minden tagját.

Telefon: +36 1 256 0362

Térkép:

 

További fürdők: Újhegyi Uszoda és Strandfürdő, Nyéki Imre Uszoda, Irgalmasok Veli Bej Fürdője, Aquaworld Resort Budapest, Római Strandfürdő, Pünkösdfürdői Strandfürdő, Paskál Gyógy- és Strandfürdő, Palatinus Strandfürdő, Csepeli Strandfürdő, Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda, Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, Király Gyógyfürdő, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, Dandár Gyógyfürdő, Rudas Gyógyfürdő és Uszoda, Széchenyi Gyógyfürdő, Bókay Park Uszoda és Strand..

Folytatás holnap..

Forrás és kép: termalfurdo.com

További képek: Konditerem Budapest, ittlakunk.hu, rakosmentekft, 

Térkép: Google

 

Hasonló hírek

Nincs is jobb annál, amikor kinn esik az eső vagy a hó, hideg szél fúj, mi pedig benn áztatjuk magunkat egy melegvízű fürdőben..

Géza

Sokak vágya, hogy négy évszakossá váljék a Balaton

Géza

Hogy mi a hévízi csoda receptje? Kár lenne kihagyni!

info