Image default
Programinfó

Budapesten mutatja be elsőként speciális életműkoncertjét a Smokie

Rajongóinak mond köszönetet Budapesten a Smokie együttes. A több mint ötven éves, legendás brit csapat pályafutásának megkoronázásaként speciális, szimfonikusokkal kiegészített koncertverziót álmodott meg, amit a magyar közönségnek mutat be először.

Living Next Door To Alice, Needles And Pins, Oh Carol, I’ll Meet You At Midnight, If You Know How To Love Me, Do not Play Your Rock’n’Roll To Me, Lay Back In The Arms Of Someone, Something’s Been Making Me Blue, Wild Wild Angels, Mexican Girl, For A Few More Dollars, Take Good Care Of My Babe – csak néhány sláger a páratlan életműből, amit most Magyarországon is élőben élvezhet a közönség. Nem is akárhogyan!

  • Ezzel a speciális koncerttel köszönetet mondunk a rajongóinknak, akik hosszú évek óta velünk vannak, egyben szeretnénk emléket állítani azoknak a felejthetetlen pillanatoknak, amiket megéltünk a Smokie zenekarral – kezdte Terry Uttley, a Smokie basszusgitárosa és vokalistája – Több mint ötven éve zenélünk! Hét évig klubzenekar voltunk, aztán hirtelen, 1975 gyönyörű nyarán felvettük az If You Know How To Love Me című kislemezünket, és egyik napról a másikra világsztárok lettünk. E nélkül a dal nélkül soha nem léptünk volna fel megannyi csodálatos helyen a földön. Nagyon várom, hogy ezt, és a többi slágerünket szimfonikus verzióban adjuk elő.

A Smokie Symphonic koncert ráadásul nem csupán zeneileg, de látványvilágát tekintve is különleges lesz.

Miközben a zenekar sorra eljátssza legendás és feledhetetlen slágereit, addig a háttérben kuriózumnak számító fotó és video bejátszások lesznek láthatóak pályafutásuk 50 évéből.

A koncertet 2018. november 28-án rendezik meg a Papp László Budapest Sportarénában. Közreműködik az Óbudai Danubia Zenekar, különleges vendég a cseh Maybe zenekar lesz. Jegyeket itt tud vásárolni!

A Smokie jelenlegi felállása:

– Mike Craft — szólóének, ritmusgitár

– Mick McConnell — szólógitár, vokál

– Terry Uttley — basszus, vokál

– Steve Pinnell — dob

– Martin Bullard — billentyűsök

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Nyolcvanezer látogatót várnak az idei Campus Fesztiválra

Edit

Tovább erősít a Sound

Edit

Nemzetközi lakodalmas fesztivált rendeznek a hétvégén Ajakon

Edit