Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Brutálisan összevertek egy súlyosan beteg dunaújvárosi férfit

Magatehetetlen állapotban, a földön fekve találtak rá Kovács Péterre Dunaújvárosban a polgármesteri hivatal mögött kedden hajnali kettőkor. Kegyetlenül összeverték. Családja azt gyanítja, hogy csoportosan támadtak a fiúra, akit jelenleg a dunaújvárosi kórház intenzív osztályán ápolnak. A Ripostnak Péter bátyja számolt be a történtekről.

Kezüket tördelve, döbbenten állnak családtagjai a 29 éves Kovács Péter ágyánál az intenzíven. A dunaújvárosi férfit hétfőn éjjel brutálisan összeverték, azután magára hagyták a polgármesteri hivatal mögött.

“Hétfőn délután még beszéltem Petivel, úgy hallottam a hangján, hogy egy kicsit szomorú, de nem akart beszélni arról, miért” – mesélte a bátyja, András.

Állítólag nem sokkal később elment sétálni, ekkor történt vele a tragédia…

“Tudni kell róla, hogy mentálisan visszamaradott, autista és skizoid személyiségvonásokkal is küzd, emiatt le van százalékolva, így nem sokat dolgozhat. Ugyanakkor nagyon szeret közösségbe járni, életvidám és mosolygós fiú, vágyik a szeretetre. Az utcán jókedvűen köszön olyanoknak is, akiket csak látásból ismer, remélve, hogy viszonozzák a kedvességét. Sajnos vannak, akik erre durván reagálnak, elképzelhető, hogy most is ez történt.”

“Én az éjszaka közepén kaptam egy üzenetet, hogy nagy a baj. Másnap siettem hozzá a kórházba az intenzívre, kiderült, hogy folyamatosan altatják a sérülései miatt. Elrepedt a csigolyája, de szerencsére a gerincvelő nem sérült, ezért az orvos szerint van esély a felépülésére. A koponyája hosszanti irányban el van törve, vérömleny van a fejében, géppel lélegeztetik.A bal fülét félig letépték, a szeménél a bőrt vissza kellett varrni. Szörnyű volt látni, hogy szabályosan cipőnyomok vannak a fején” – sorolta szomorúan a testvér.

Brutálisan összevertek egy súlyosan beteg dunaújvárosi férfit 1

A családot nagyon megviselte az eset. A fiúk édesanyja sokkos állapotban van, rettenetesen aggódik a kisebbik fiáért. Tudni akarják, ki és miért tette ezt Péterrel.

A rendőrség súlyos testi sértés miatt eljárást indított, keresik a tetteseket.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Dövényi gyilkosok: Hátborzongató részletek a tárgyalásról

Géza

Tragédia: holtan találták egy budapesti hostelben az orosz zongoraművésznőt, a kísérője kórházban van

Géza

Büntetőfékezéssel okozott balesetet – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------